2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice doma otočily pouťový duel s Jakubovem


Branky


0

V neděli odpoledne zajížděl třetí tým tabulky Jakubov na půdu Přibyslavic. Domácí získali z prvních čtyř zápasů pouhý bod ve střetnutí s Jakubovem potřebovali nutně bodovat. Hosté vstupovali do zápasu v daleko lepší náladě. Na svém kontě měli tři výhry a jednu remízu, a proto byli mírným favoritem. Do utkání zápas také vstoupili lépe a hned v 7. minutě se po trefě Pavely ujali vedení. Domácí ale dokázali zápas do poločasu srovnat a výhru jim zajistil v 84. minutě střídající Vaněk. Přibyslavice tak mohou slavit první výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance se v prvním poločase střídaly na obou stranách

Domácí trenér Vít Šimeček se rozhodl udělat změny v rozestavení oproti minulému zápasu a univerzála Kolmana přesunul do obrany, aby lépe organizoval defenzivní činnost. Domácí i přesto nestačili chytit začátek utkání a hosté šli do vedení. Špatnou přihrávku na útočné polovině Přibyslavic zachytil hostující Pavela a z rychlého protiútoku ve vápně vystřelil na bránu a překonal Svobodu - 0:1. Po inkasované brance si domácí vytvořili několik brankových příležitostí. Hlavně šance Paláta a Jiřího Karafiáta volaly po gólu. Hosté z Jakubova byli dopředu nebezpeční zejména rychlými protiútoky, neboť mají ve svých řadách šikovné rychlé útočníky a domácí přečkali několik jejich šancí s velkým štěstím. Před koncem poločasu se podařilo Přibyslvicím vyrovnat díky povedené střele dobře hrajícího Škorpíka, který tak konečně protrhl střeleckou smůlu. Do kabin se po první půli odcházelo za stavu 1:1.

 

Střídající Vaněk rozhodl

Ve 2.poločase byla hra opět velmi vyrovnaná a brankáři moc práce něměli, neboť si oba soupeři vypracovali jenom náznaky šancí. Na vítězný gól si 130 přítomných diváků muselo počkat až do samého závěru. Střídání Vaňka se v tomto okamžiku ukázalo jako správný tah. Domácím hráčům se v 84. minutě povedla akce středem hřiště a následnou přhrávku za obranu proměnil Vaněk v rozdílový gól. Hosté se ještě pokoušeli s výsledkem něco udělat, ale větší šanci si už nevytvořili a domácí tak mohli slavit na svoji pouť premiérové vítězství v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vít Šimeček - trenér TJ Sokol Přibyslavice: Hodnocení je z mého pohledu pozitivní. Konečně jsme zvítězili a znovu se potvrdilo, že pokud mančaft bojuje a nedá soupeři nic zadarmo, štěstěna se také občas otočí čelem. Tentokrát jsem klukům poděkoval, bojovali jako tým a vyzdvihl bych zejména Kolmana,Paláta a Škorpíka, kteří strhávali svým výkonem ostatní. Pokud budeme pokračovat v dalších zápasech se stejným nasazením a odhodláním, určitě přijdou i další vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
K. Svoboda [-] - V. Carda [-] , J. Kolman [-] , J. Skrobikowski [-] , M. Čejka [-] - V. Škorpík [-] , I. Samek [-] , A. Palát [-] , M. Karafiát [-] (79. Z. Štveráček [-] ) - J. Karafiát [-] (67. P. Vaněk [-] ) , L. Matějek [-] (89. R. Jež [-] )

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Dostál [-] , R. Kafka [-] , J. Forman [-] , J. Vrbka [-] - R. Říha [-] (46. J. Urbánek [-] ) , T. Kosmák [-] , T. Tržil [-] (57. P. Ježek [-] ) - M. Pavela [-] , T. Vrbka [-] - P. Dvořák [-]

ŽK: 55. L. Matějek , 85. V. Škorpík - 55. T. Kosmák , 83. P. Dvořák , 83. M. Klíma .
Hráči zápasu: V. Škorpík , P. Vaněk .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - KUDLÍK Radim, SVOBODA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.