Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

3.kolo, Vysočina | Jihlava | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0

V Dušejově bylo k vidění jednoznačné utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly do poločasu rozhodli o následujícím klidném průběhu

Domácím začátek sice moc nevyšel, aktivitou hířili hosté, ale po přeskupení začali postupně hosty přehrávat a dostávali se do spousty šancí, které zužitkoval už v 11. minutě T. Vopálenský. Tentýž hráč domácí poslal do dvougólového vedení ve 34. minutě. Do konce prvního poločasu rozdíl tří branek dokonal Š. Habermann. Druhý poločas už se utkání pouze dohrávalo a Dušejov dokázal přidat ještě čtvrtý gól z kopaček M. Živnůstky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dušejov 2000
Prášil Jaromír, vedoucí TJ Dušejov 2000: Na začátku sice naše zakončení vázlo, ale poté se nám podařilo vstřelit tři góly. Oba týmy se snažili hrát fotbal, my jsme byli ale lepší, mladší a rychlejší. Po čtvrtém gólu se zápas už jen dohrával.




Sestavy


TJ Dušejov 2000
R. Dvořák [-] - J. Křížek [-] , S. Koten [-] , Z. Hartman [-] , M. Schwarz [-] (80. P. Ryšavý [-] ) - T. Vopálenský [-] (75. M. Vítek [-] ) , F. Toman [-] , M. Koten [-] , L. Vopálenský [-] (46. M. Živnůstka [-] ) - R. Duba [-] , Š. Habermann [-] -

FC Bítovčice B
P. Tomala [-] - L. Pokorný [-] , D. Fejta [-] , M. Šťáva [-] , M. Svatoš [-] , J. Frühbauer [-] (63. L. Musil [-] ) , M. Blaumüller [-] (46. D. Číhal [-] ) , M. Jára [-] , P. Böhm [-] , L. Kolda [-] , V. Caha [-]

Hráči zápasu: J. Křížek , T. Vopálenský .
Místo: Dušejov. Počet diváků: 35. Rozhodčí: VLK Radim - MUTL Pavel (N), LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.