1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střítež utrpěla nezaslouženou prohru


Branky


67. T. Kalců - 44. J. Svačina , 81. M. Kovář (vl.) , 87. M. Kasáček , 88. L. Gall
0

Domácí diváci čekali zlepšený výkon svých miláčků oproti minulému utkání, také se ho dočkali, ale výsledek je tolik nepotěšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozdělen na dvě části

Do utkání vstoupili lépe hosté. Byli aktivnějí a silnější na míči. Nicméně většina hry se odvíjela jen po pokutové území a zde velké šance nevznikají. Po dvacáté minutě utkání domácí přidali a jen díky výbornému výkonu hostujícího muže v brance se skóre neměnilo. I hosté si vytvářeli šance, když červenohrádecký Kasáček posilněn hattrickem z minulého kola poslal do samostatného úniku Fabeše, ten ale tváří v tvář gólmanovi Sedmíkovi selhal. Před koncem první půle zahrávali domácí rohový kop, obranný zákrok odvál míč pouze na velké vápno kde jeden z domácích nasměroval střelu která prošla hloučkem hráčů a na malém vápně byla tečována do brány. S větší prodlevou ovšem zvedl pomezní sudí praporek, ofsajd. Domácí se věnovali debatě s rozhodčím, když dostal pas za obranu Svačina, tentokrát zůstal praporek dole a poslal hosty do poločasového vedení. Klasický gól do šatny. 

Střítež hraje, Červený Hrádek skóruje

Do druhé půle domací přímo vletěli, evidentně je obdržený gól namotivoval. Vytvořili si řadu šancí a dokonce byl odpískán i pokutový kop za faul na pronikacího útočníka. Ten nabídnutou šancí trestuhodně pohrdnul a míč jen poslal o vnější tyč. Ta si zazvonila i posléze když ji trefil domácí hráč tečí z centru. Následoval nejkrásnější okamžik zápasu, když na přední tyči efektní patičkou uklízel míč do sítě Tomáš Kalců 1-1.Střítež své šance na výhru v zápase pohřbili v 81. minutě, když si po centru z pravé strany poslal po stylu Van Persieho do vlastní brány balon Kovář. Domácím nic jiného nezbývalo než více riskovat a na to čekali hosté a hrozili z brejků. V 87. minutě dostal míč Matěj Kasáček do levé lajny a z dobrých 35 metrů nechytatelnou střelou přes gólmana, do šibenice, o tyč, 3:1. Tuto fotbalovou parádu odměnily potleskem všichni návštěvníci nedělního utkání. O minutu poté se dostali do přečíslení tři hráči hostů na jednoho beka domácích, a míč putoval po ose zleva od Svačiny, Kasáčka a skončil u Lukáše Galla, který uklidil míč do brány na konečných 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Střítež
Tomáš Materna, trenér: Dnes nemám hráčům co vytknout. Pro nás velmi smolné utkání, které se kdykoliv mohlo zlomit na naši stranu. Snad jen posledních 10 minut nám tolik nevyšlo výsledkově, ale to jsme již riskovali a chtěli jazýček vah převalit na naši stranu.

FC Červený Hrádek
Patrik Kasáček, obránce: Začátek utkání jsme tlačili a vytvořili si tlak, kterého jsme bohužel nevyužili. Naštěstí jsme dali gól jako první, který nás do kabin uklidnil. Ve druhé půli měli domácí převahu měli pár dobrých šancí. Zápas rozhodla neproměněná penalta a hlavně vlastní gól, který utkání zlomil v náš prospěch.



Sestavy


TJ Střítež
K. Sedmík [-] - J. Sedmík [-] , F. Sobotka [-] , M. Wastl [-] - L. Zelený [-] , O. Sapola [-] , M. Mezera [-] , P. Furbacher [-] - M. Kovář [-] , J. Holec [-] , T. Kalců [-]

FC Červený Hrádek
T. Pospíchal [-] - P. Kasáček [-] , F. Nosek [-] , M. Pospíchal [-] - J. Svačina [-] , M. Kasáček [-] , J. Dohnal [-] , L. Gall [-] , J. Trojan [-] , J. Fabeš [-] - M. Stejskal [-] -

ŽK: 57. M. Mezera , 60. L. Zelený - 58. M. Kasáček , 65. P. Kasáček .
Hráči zápasu: J. Holec - T. Pospíchal , M. Kasáček .
Místo: Střítež. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KLIMENT Tomáš - SÁGL Zdeněk (N), CHARVÁT Valentin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.