2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 15:00

2.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brtnice doma udolala Jamné


Branky


0

Brtnice v domácím prostředí přivítala nepříjemného soupeře, tým Jamné. Domácí se museli v zápase vypořádat s absencí několika opor, chyběl například brankář Jakub Plaček i jeho bratr Michal. Přesto se Brtnici povedlo získat tři body, a to i díky dobrému výkonu brankáře Tomáše Štefla, který dokázal spolehlivě nahradit brtnickou oporu mezi třemi tyčemi, Jakuba Plačka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brtnice i přes absenci několika opor dokázala vybojovat 3 body na domácím hřišti. V prvním poločase nebylo moc co k vidění. Většinou se hra pohybovala od vápna k vápnu a i přes menší převahu domácích se žádná gólová šance nepřihodila. Druhý poločas už byl lepší a začaly se rodit šance na obou stranách.

 V 54. minutě padl první gól domácích, po vybojování míče na půlící čáře se k balonu dostal Aleš Frolda, který poslal do samostatného úniku Tomáše Doležala, který si pohodlně položil brankáře a střílel do prázdné brány. Po prvním střídání domácích se zrodil druhý gól zápasu, když se domácí záložník Pavel Kružík dostal ke střele z hranice pokutového území a neomylně skóroval na 2:0. V této fázi hry se Brtnice snažila o udržení balónu, ale hosté nepříjemně napadali a snažili se vytahovat k brance domácích. V 75. minutě podržel domácí brankář Štefl skvělým zákrokem Brtnici. Po nedorozumění domácích hráčů se před koncem zápasu zrodil přímý kop za hranicí vápna, kterého se zhostil Lukáš Varhaník. Tvrdou ránou se trefil do branky a snížil na 2:1. Ve zbylém čase se již nic zajímavého nestalo a rozhodčí ukončil zápas za stavu 2:1 pro domácí Brtnici.



Sestavy


TJ Sokol Brtnice
T. Štefl [-] - J. Brancuzský [-] , J. Zelený [-] , Z. Doležal [-] , T. Doležal [-] - J. Doležal [-] , J. Vyskočil [-] , Z. Brussmann [-] , P. Kružík [-] (79. P. Tůna [-] ) - A. Frolda [-] , J. Kružík [-] (63. I. Dostál [-] )

TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - T. Skryja [-] , O. Vomela [-] , J. Nesiba [-] (66. M. Píbil [-] ) , J. Kubín [-] - R. Musil [-] , P. Pavlíček [-] , V. Kubín [-] , A. Kubín [-] (50. M. Pytlík [-] ) - L. Varhaník [-] , P. Vágner [-] (78. J. Šoukal [-] )

ŽK: 52. T. Doležal , 87. J. Brancuzský - 23. P. Vágner , 59. V. Kubín , 84. R. Musil .
Hráči zápasu: T. Štefl - J. Kubín .
Místo: Brtnice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - NERAD Jiří, SOLAŘ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.