3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popela si utkání za rámeček nedá


Branky


19. M. Kovařík , 34. M. Kovařík (p.) , 45. A. Ježek - 25. P. Hájek
0

Každý chvilku tahal pilku, ale to co "dokázal" Popela bylo až k nevíře, šestkrát sám na gólmana a ani ťuk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali první poločas povinným náporem, který v devatenácté minutě přetavili po rohu a zaváhání hostujícího Kahouna hlavičkou Kovaříka na vedení v utkání. Hosté dokázali po brance hru vyrovnat a v pětadvacáté minutě i skóre, když Hájek po kličce brankaři z úhlu trefil prázdnou branku. Hostující okrouhlice se začala více tlačit před domácí branku a domácí hráli víc na brejky, ze kterých ale Pelouch nedokázal vůbec nic. Ve třicáté čtvrté minutě kopali dost přísně nařízenou penaltu a zvýšili na dva jedna. Těsně před koncem poločasu se ještě výstavně z pětadvaceti metrů trefil do šibenice Ježek a bylo to 3:1.

Druhý poločas se domácí zatáhli a Okrouhlice měla trvalejší převahu, ze které však nedokázala kvůli zahazování šancí Strašilem, Míchalem a Práškem vytěžit vůbec nic. Hosty nadvakrát vychytal i při penaltě brankář vašák, který držel domácí celé utkání. A když v zahazování šancí pokračoval a další čtyři sóla nevyužil domácí Popela skončilo utkání vítězstvím domácích 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec B
Obránce Petr Vašák: Vcelku vyrovnané utkání i když jsme se ke konci báli o výsledek, protože Popela neuvěřitelně spálil šest sól na gólmana. Ještě že nás podržel po dlouhé době chytající Jiří Vašák.

TJ Sokol Okrouhlice B
Kapitán Luboš Kahoun: Kdyby nám to tam spadlo alespoň z těch nejvyloženějších šancí, mohli jsme i bodovat.



Sestavy


TJ Sokol Herálec B
J. Vašák [-] - L. Filínský [-] , M. Kovařík [-] , A. Ježek [-] , L. Moravec [-] - F. Strejček [-] , P. Najbrt [-] , P. Vašák [-] - M. Král [-] - V. Doucha [-] , K. Popela [-] (50. J. Kubát [-] )

TJ Sokol Okrouhlice B
J. Petr [-] - L. Kahoun [-] , T. Zikmunda [-] (72. D. Prášek [-] ) , M. Med [-] (46. J. Neuvirth [-] ) , T. Firon [-] , L. Míchal [-] , P. Hájek [-] , J. Švec [-] , V. Strašil [-] , J. Dočkal [-] (64. J. Zadina [-] ) , M. Strašil [-]

ŽK: 36. P. Vašák , 72. M. Král - 72. J. Zadina .
Hráči zápasu: J. Vašák .
Místo: Herálec. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ODVÁŘKA Jan - HLOUŠEK Vít (N), BRABEC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.