P. Šír 13.
M. Škarýd 83. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V oslabení až na dno


Branky


13. P. Šír , 83. M. Škarýd (p.) - 31. P. Lacina , 68. P. Lacina
0

Od čtyřiadvacáté minuty oslabená Libice si v derby sáhla až na dno svých sil a hráči svou morálkou a bojovností dokázali dotahovat skóre a urvat bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libice vstoupila do utkání dobře a ve 14.minutě šla do vedení po střele Šíra. Zlomový okamžik přišel v 23 minutě, Víska podnikla rychlý protiútok, brankář Pelouch vyběhl na hranici vápna a míč vyrazil, dle názoru rozhodčího to však bylo za vápnem a následovala červená karta. Domácí dohrávali v oslabení již od 24 minuty.Trenér ze hry stáhnul útočníka a do hry šel mladíček Dušan Marek ke svému prvnímu zápasu za Libici a nutno dodat, že vůbec nezklamal a v zápase domácí mockrát podržel. Přes oslabení to byla Libice která měla v první půli jěště tři vyložené šance a mohla přidat druhý gól, například Štastný nedal super šanci. A tak Víska stačila v jednatřicáté minutě Lacinou vyrovnat.

Do druhé půle vlétla Víska a snažila se oslabenou Libici utahat, hrálo se nahoru dolů, rychlé kontry se střídali na obou stranách. Nakonec to byla výhoda Libice, protože hosté nakopáváním nevyužívali všech hráčů a nebylo vůbec vidět, že hrají přesilovku. Domácí v derby museli jezdit po zadku a v oslabení zvýšit bojovnost. Hodně práce vepředu odvedl Samek. Víska ještě nastřelila dvakrát tyč. Když se se štěstím Lacinou v 75. min. z nenápadné akce dostala do vedení uspokojilo jí to a začala myslet na vítězství. Libici naopak gól nabudil a hráči si skutečně sahali na dno a makali dál, za to jim byla odměnou branka na 2:2. Opaření hosté nakonec můžou být rádi za bod, vrhali se do útoku a zapomínali na zadní vrátka. Salaguarda jim utekl po lajně a ač tísněn dvěma hráči nahrál Bohuňkovi na hranici vápna a ten sám proti brankáři překvapen, že se v okruhu patnácti metrů nikdo nenachází selhal ve více než 100% šanci. Asi i proto je nakonec remíza spravedlivá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libice nad Doubravou
Trenér Milan Halama: Defenziva výborná s výborným brankářem, kraje zálohy hráli super líbil se Pátek, bohužel mu ještě chybí finální přihrávka. Menší problémy jsme měli ve středu hřiště, ale vepředu se perfektně předvedl Samek.

Sokol Víska
Obránce Lukáš Málek: My jsme měli špatný vstup do utkání. Pak nám pomohlo vyloučení domácího brankáře. Do poločasu jsme stihli vyrovnat. V druhé půlce jsme zápas otočili. Mohli jsme i navýšit na 3:1, ale Lacina se sám proti brankáři neprosadil. Hattricku nedosáhl, ale i tak zaslouží pochvalu za 2 branky. Libice to nevzdala a bojovala až do konce,zatlačila nás a zaslouženě se dočkala vyrovnání. Můžeme jen litovat velkého množství nevyužitých příležitostí. Dobrý zápas odehrál navrátilec Houdek.



Sestavy


TJ Sokol Libice nad Doubravou
R. Pelouch [-] - M. Novotný [-] , L. Kovačka [-] , P. Šír [-] , M. Škarýd [-] - D. Venhauer [-] , J. Šťastný [-] , L. Pátek [-] , D. Červinka [-] (73. J. Bohuněk [-] ) - L. Cimpl [-] (24. D. Marek [-] ) , T. Samek [-] (61. P. Salaquarda [-] ) -

Sokol Víska
M. Doležán [-] - L. Fikar [-] , R. Klouda [-] , M. Hýbl [-] , M. Houdek [-] , P. Lacina [-] , D. Čermák [-] , L. Málek [-] (80. P. Málek [-] ) , A. Křivský [-] , J. Málek [-] , R. Grund [-] (60. R. Hýbl [-] )

ŽK: 87. P. Salaquarda - 87. R. Hýbl . ČK: 24. R. Pelouch .
Hráči zápasu: P. Lacina .
Místo: Libice nad Doubravou. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BĚLOVSKÝ Jan - SAMEK Ludvík (N), BŘEZINA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.