3:2
(2:0)
55. M. Vacek (p.)
63. J. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libice si poradila s borci z Vepřové


Branky


7. P. Šír , 23. D. Venhauer , 55. M. Škarýd - 55. M. Vacek (p.) , 63. J. Urban
0

Do Libice zavítalo mužstvo z Vepřové a bylo se na co dívat ........

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z tlaku vytěžili vedení 2:0

Domácí vstoupili do utkání lépe a v prvních 30 minutách hráli pohledný fotbal, kterým soupeře z vepřové přehrávali. Už ve 3. minutě byl v šanci Štěrba, ale brankář hostů ho vychytal. V 7. minutě pak zatáhl balón Salagarda, sice dlouho čekal ale pak krásně předložil Šírovi a jeho technická střela k tyči skončila v brance, bylo to 1:0. Domácí tlak poté dovršil po centru Koláře na 2:0 hlavou Venhauer. Po tomto momentu se začali prosazovat i hosté ale do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Hosté to nevzdali, na body to však dnes nestačilo

Druhý poločas byl bojem o každý míč, Vepřová se hodně zlepšila a znížila na 2:1, úspěšným střelcem byl Vacek. Domácím pak pomohla penalta za podražení Pátka v pokutovém území, tu s jistotou proměnil kapitán Škarýd. Ve zbytku utkání už hrála Vepřová vabank ale podařilo se jí pouze znížit po rohovém kopu na 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libice nad Doubravou
Milan Halama hráč Libice: Hrál se hodně bojovný zápas. My jsme si za prvních 30 minut nahráli dvougólový náskok a to bylo rozhodující, protože Vepřová se ve druhém dějství hodně zvedla. Výborně pískal rozhodčí Culka.

SK Vepřová
Zdeněk Balcar vedoucí Vepřové: Nastoupili jsme v poslepované sestavě. Při absenci několika hráčů základní sestavy tak dostali příležitost mladší kluci a předvedli solidní výkon. I přes prohru chválím zejména za druhý poločas celý tým, vyzdvihnout chci výkon Vacka.



Sestavy


TJ Sokol Libice nad Doubravou
R. Pelouch [-] - L. Kovačka [-] , M. Novotný [-] , P. Šír [-] , M. Škarýd [-] - D. Venhauer [-] , L. Pátek [-] (77. L. Cimpl [-] ) , D. Štěrba [-] (46. T. Samek [-] ) , P. Kolář [-] - D. Novotný [-] , P. Salaquarda [-] (65. J. Bohuněk [-] )

SK Vepřová
Z. Lacina [-] - J. Lacina [-] , V. Ondráček [-] (46. J. Urban [-] ) , J. Voda [-] , A. Stejskal [-] (66. M. Stehno [-] ) , T. Stejskal [-] , O. Kolouch [-] , M. Vacek [-] , V. Pecha [-] , J. Urban [-] , J. Koubek [-]

ŽK: 69. D. Novotný - 21. V. Pecha .
Hráči zápasu: D. Novotný - M. Vacek .
Místo: Libice nad Doubravou. Počet diváků: 30. Rozhodčí: CULKA Ladislav - APOSTOLOPOULOS Vasileios (N), DOLEŽAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.