M. Pecha 56.
J. Abbrent 61. (vl.)
M. Pecha 67.
M. Pecha 71.
M. Pecha 86. (p.)
5:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vepřová si doma poradila s Úsobím


Branky


56. M. Pecha , 61. J. Abbrent (vl.) , 67. M. Pecha , 71. M. Pecha , 86. M. Pecha (p.)
0

Do Vepřové zavítali hosté z Úsobí a domácí si v druhé půli otevřeli střelnici .....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživná první půle

V utkání dvou sousedů v tabulce se v první půli prakticky nic nedělo. Hrál se nevýrazný fotbal, většinou na středu hřiště a ani jedno z mužstev si nevypracovalo žádnou výraznější příležitost ke vstřelení branky. Dominovaly obrany obou týmů a tak se do kabin šlo za stavu 0:0.

V druhé půli to tam domácím napadalo

Do druhého poločasu domácí prostřídali útočnou dvojici, za Vacka s Ondráčkem přišli na plac Marek Pecha s Lacinou a tento tah se jim nadmíru vyplatil. První branka utkání padla v 56. minutě, když si na centr z pravé strany naběhl právě střídající Marek Pecha a koníčkem překonal hostujícího gólmana Brychtu. V 61. minutě se k rozehrání trestného kopu z 30 metrů postavil Kolouch a jeho ránu si do vlastní sítě srazil Jan Abbrent. Od této chvíle se hrálo prakticky pořád na polovině Úsobí a Vepřová byla jasně lepším týmem. V 67. minutě se podruhé v zápase trefil Pecha, jeho první jeho střelu dokázal Brychta zneškodnit ale gólu z dorážky už zabránit nedokázal. Na 4:0 zvyšoval v 71. minutě po sérii narážeček opět Pecha, když mu finální přihrávku před bránu servíroval skvěle hrající Tomáš Stejskal. Domácí pokračovali v náporu, který vyústil v pátý gól, po faulu na Vodu nařídil sudí pokutový kop, který svoji čtvrtou brankou proměnil muž zápasu Pecha. V poslední minutě zápasu měli ještě stejnou příležitost i hosté ale z penalty však stříleli mimo branku a tak zápas skončil jasným vítězstvím Vepřové v poměru 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Vepřová
Zdeněk Balcar vedoucí Vepřové: První poločas byl z obou stran hrozný a pro diváka nezáživný. V druhém poločase jsme zabrali a soupeře jsme jednoznačně přehrávali. Z naší strany to byl asi nejlepší podzimní výkon a konečně jsme letos doma naplno bodovali. Chválím bratry Marka a Václava Pechovi a Tomáše Stejskala, u hostů se mi líbil gólman Brychta.




Sestavy


SK Vepřová
M. Neubauer [-] - M. Vacek [-] (46. J. Lacina [-] ) , V. Ondráček [-] (46. M. Pecha [-] ) , J. Stejskal [-] , J. Voda [-] , A. Stejskal [-] , M. Doležal [-] (70. M. Stehno [-] ) , O. Kolouch [-] , T. Stejskal [-] , V. Pecha [-] , J. Koubek [-]

TJ Sokol Úsobí
R. Brychta [-] - R. Havel [-] , L. Havel [-] , P. Klement [-] , J. Švec [-] , P. Komůrka [-] , D. Škaryd [-] , J. Heřmánek [-] , T. Vidičan [-] , J. Abbrent [-] , M. Kazda [-]

ŽK: 60. D. Škaryd .
Hráči zápasu: V. Pecha , T. Stejskal - R. Brychta .
Místo: Vepřová. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUNĚK Miloslav - DOLEŽAL Petr (N), DUDA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.