1:2
(1:0)
47. P. Kolář
64. O. Uhlíř (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Keřkova doma neuspělo


Branky


7. P. Čermák - 47. P. Kolář , 64. O. Uhlíř (vl.)
0

Do Keřkova přijela Libice a utkala se s místním B týmem ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnější ale prosadili se domácí

Hosté do zápasu vstoupili aktivně, svého soupeře přehrávali a měli od úvodu tlak. Ten se jim ale nepodařilo proměnit v žádnou výraznější šanci, veškeré jejich střely létaly vedle domácí branky nebo jejich akce ztroskotali ve finální fázi. A tak udeřili domácí, po pravé straně dobře zatáhl balón Šuška a jeho první centr se mu vrátil na kopačku, druhým centrem už našel hlavu Prchala, kterému se střela nepovedla ale Čermák už dokázal hlavou proměnit na 1:0 pro domácí tým. Tentýž hráč mohl zvýšit na 2:0 ale opět hlavou trefil pouze tyč, dorážka z malého vápna mu nevyšla podle představ a tak hosté včas odkopli do bezpečí. Poté ještě nebezpečně pálil dvakrát z dálky Dobrovolný ale jednou se zaskvěl brankář hostí Pelouch a jednou šla střela těsně vedle šibenice.

Hosté za přispění domácích otočili skóre zápasu

Ve druhé půli byli hosté z Libice opět nebezpečnější ale domácí borci jim to usnadnili svou nepřesnou hrou. V prvním poločase výborný Olda Uhlíř namazal hned po dvou minutách hry druhé půle na vyrovnávací gól Libickým hráčům, kteří si ještě přihráli a pro osamoceného Koláře už nebyl problém dát přesně k tyči bezmocného Zvolánka. V 64. minutě pak Uhlíř dokonal svou smolnou dvacetiminutovku a nikým neatakován zavěsil rohový kop hostí bezpečně do brány svého bezmocného kolegy. Za dalších pět minut šel pod sprchy po druhé žluté oprávněně hostující Novotný a tak se domácí snažili o vyrovnání. Žádné větší šance si však nevypracovali. Pouze Čermák se zalekl, když mohl obehrát vyběhnuvšího golmana ale nešel do balonu důrazně a tak brankář Pelouch daleko za vápnem zvládl odehrát balón na aut. Naopak hosté z Libice hrozili z brejků a dvakrát se zaskvěl domácí brankář Zvolánek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov B
Milan Zvolánek hráč Keřkova B: Dá se říci, že dnes byla Libice lepším týmem, nám to drhnulo hlavně vepředu. Škoda obou gólů, které jsme si v podstatě oba vstřelili sami, nevím jestli by jinak hosté byli schopni skórovat. Po jejich vyloučení už to žádný fotbal nebyl, hosté to pouze odkopávali do škarpy a zdržovali. Nám se přes tu hustou obranu nepodařilo nijak projít. Remíza by z mého pohledu zápasu slušela více.

TJ Sokol Libice nad Doubravou
Milan Halama hráč Libice: Dnes jsme se prosadili týmovým duchem. Po vyloučení už to nebyl fotbal ale jsem rád, že jsme mohli slavit naše první vítězství ze hřiště soupeřů.



Sestavy


TJ Sativa Keřkov B
J. Zvolánek [-] - M. Kamarád [-] , O. Uhlíř [-] , L. Dobrovolný [-] , D. Paul [-] - P. Čermák [-] , F. Kunc [-] , T. Štědrý [-] (74. M. Zvolánek [-] ) , M. Prokeš [-] , J. Šuška [-] (57. V. Lacina [-] ) - V. Prchal [-] (46. P. Čejka [-] )

TJ Sokol Libice nad Doubravou
R. Pelouch [-] - M. Novotný [-] , P. Šír [-] , M. Škarýd [-] , L. Kovačka [-] - D. Venhauer [-] , L. Pátek [-] (76. M. Halama [-] ) , T. Samek [-] (46. J. Bohuněk [-] ) , P. Kolář [-] - P. Salaquarda [-] (61. L. Cimpl [-] ) , D. Novotný [-]

ŽK: 44. O. Uhlíř , 74. M. Zvolánek , 88. P. Čejka - 35. D. Novotný , 43. M. Novotný . ČK: 69. D. Novotný .
Hráči zápasu: P. Šír , P. Kolář , D. Venhauer .
Místo: Keřkov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: FULIER Zdeněk - KRÁTKÝ Jaromír (N), DOPITA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.