J. Hortenský 54. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeníkov opět nezískal ani bod


Branky


0

Golčův Jeníkov začal sezonu, tak jak skončil tu starou. Na jaře se mu příliš nedařilo. A na podzim to zatím není o moc lepší. Už druhý zápas v řadě nezískal ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka padla z penalty

Domácí sice byli ze začátku o něco lepším týmem, ale hosté dokázali hru postupně srovnat a měli o něco více ze hry. Jeníkov hrozil spíše ze standardních situací, ale žádnou nepřetavili ve vedoucí branku. Navíc je podržel brankář Kutil, který likvidoval hlavně střely z dálky. Krátký byl až na gólovou situaci Havlíčka. Ten obešel dva protihráče a tváří v tvář gólmanovi se nemýlil.

Rozhodla chyba obrany

Domácí byli na začátku první půle lepším týmem, a dokonce díky penaltě po faulu na Kotena srovnali skóre. Z devítky se nemýlil Hortenský. Jenže necelých deset minut poté si Staré Ransko vzali vedení zpět. Domácí obrana nepokryla Dymáčka, který poslal míč přesně k tyči. Poté několikrát ještě domácí zahrozili hlavičkami z malého vápna, ale nedokázali se prosadit.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Jindřich Běhounek, vedoucí týmu G. Jeníkova: „Hosté asi víc chtěli vyhrát. Začátek patřil nám, ale pak se hra vyrovnala. A hosté šli do vedení. Myslím, že rozhodčí netrestal zdržování a tvrdou hru hostu. Pak druhý poločas rozhodl. Jak jsem řekl, Staré Ransko asi chtělo více vyhrát.“

TJ Spartak Staré Ransko
Jam Beránek, vedoucí mužstva S. Ranska: „Vyrovnaný utkání. My jsme byli o tu trošku lepší, hlavně o tu jednu branku.“



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
J. Kutil [-] - J. Vlček [-] , J. Fendrych [-] , V. Koubek [-] , P. Vlášek [-] - S. Šulc [-] , T. Liška [-] , T. Koten [-] , L. Málek [-] (63. M. Procházka [-] ) - J. Hortenský [-] , J. Forejt [-] (46. J. Rokos [-] ) -

TJ Spartak Staré Ransko
M. Ročárek [-] - R. Kafka [-] , M. Janáček [-] , P. Novosad [-] , M. Říha [-] - T. Dohnal [-] , J. Dymáček [-] , M. Vavroušek [-] , V. Vavroušek [-] (55. Z. Holas [-] ) - P. Machovec [-] , A. Havlíček [-]

ŽK: 30. J. Hortenský , 36. T. Liška , 82. J. Fendrych - 50. M. Vavroušek , 74. Z. Holas , 78. P. Machovec , 80. P. Novosad , 88. T. Dohnal .
Hráči zápasu: J. Kutil - J. Dymáček .
Místo: Golčův Jeníkov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: MRÁZEK Lukáš - DUŠEK Ondřej, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.