0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas gólmanů byl k vidění v Novém Rychnově


Branky


0

Nový Rychnov konečně získal svůj první bod a to v utkání proti Budíkovu, který je zatím remízovým králem, v zápase, ve kterém dominovali gólmani obou celků a ani jeden z týmů tak nedokázal vstřelit branku. Přesto, ale bod pomohl Novému Rychnovu k opuštění poslední příčky tabulky, i když pouze díky lepšímu skóre než má Lípa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí k ničemu nevedlo

Úvod zápasu patřil hostům z Budíkova, kteří se dostali hned do třech vyložených šancí. O. Sadský už ve 2. minutě zápasu nastřelil břevno a totéž se tomu samému hráči podařilo i ve 30. minutě. Budíkovští stihli také ještě nastřelit tyč, míč do branky však do brány dotlačit nedokázali. Domácí odpověděli, když M. Hájek v obrovské šanci pouze trefil golmana Bláhu. Ve 42. znovu za domácí zahrozil Hájek, kdy po přihrávce M. Mugrauera z malého vápna dokonce přestřelil bránu hostů a tak mužstva odcházela do kabin za smírného stavu.

Ze zápasu nevzešel vítěz

Druhý poločas pokračoval tam, kde ten první skončil. Obě mužstva se i nadále věnovala zahazování šancí, kupříkladu J. Mareš znovu nechal rozeznít tyč brány hostí. Na druhé straně domácím nepomohl ani závar před bránou Budíkova, kdy ani napotřetí neprotlačili míč do brány. Po chvíli zase musel zasahovat Bláha, kdy na poslední chvíli vytahoval střelu na roh. Posledních dvacet minut zápasu se hrálo už jenom nahoru a dolu se snahou obou týmů o strhnutí výsledku na svou stranu a s nekončícími šancemi na obou stranách. V 80. minutě ještě vytahoval I. Císař gólovou hlavičku Sadského na roh a v 88. minutě se hostující Vodrážka řítil sám na Císaře, který znovu vykryl a a poslal míč za lajnu. I přes nesčetné množství šancí tento zápas skončil bezbrankovou remízou, za kteoru obě užstva mohou děkovat svým brankářům a vrhat nepochopitelné pohledy na své útočníky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef, hlavní pořadatel TJ Start Nový Rychnov: V zápase bylo k vidění mnoho šancí, které však nedokázal ani jeden z týmů proměnit. I rozhodčí nám řikali, že dnes byl k vidění zápas brankářů, kteří své týmy velmi podrželi.

TJ Rovnost Budíkov
Soukup Martin, vedoucí TJ Rovnost Budíkov: Úvod zápasu patřil našemu týmu, kdy jsme bohužel z mnoha šancí nedokázali vstřelit branku. Poté se hra vyrovnala a několikrát zahrozili i hosté. Oba týmy podrželi jejich gólmani.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
I. Císař [-] - J. Červenka [-] , M. Parkan [-] , D. Karpíšek [-] , R. Koubek [-] - J. Mareš [-] , K. Fíla [-] (81. L. Ehl [-] ) , J. Kratochvíl [-] , O. Kratochvíl [-] - M. Hájek [-] (84. L. Císař [-] ) , M. Mugrauer [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - T. Bláha [-] (83. J. Bleha [-] ) , F. Žáček [-] , M. Zet [-] , D. Čekan [-] - M. Páša [-] (65. M. Vodrážka [-] ) , K. Grant [-] , M. Sadský [-] , T. Prokop [-] - M. Kovář [-] , O. Sadský [-]

ŽK: 58. J. Kratochvíl , 71. M. Parkan - 56. M. Sadský .
Hráči zápasu: I. Císař - M. Zet , M. Bláha .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - POLÁK Michael, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.