Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka si doma otevřela střelnici


Branky


0

Domácí se i nadále drží na prvním místě tabulky, kdy doma nedali šanci hostům z Černovic a nasázeli jim osm gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černovice přijeli oslabené

Černovice, které přijeli v oslabeném složení, postrádající hlavně svého nejlepšího střelce L. Kollera, prohrávali od 21. minuty, kdy hráči Mírovky dokázali potrestat chybu jejich obrany. Trefil se P. Lacina. Domácí měli utkání vcelku plně pod kontrolou a do poločasu přidali ještě jeden gól po pohledné kombinaci na jeden dotek, do které se zapojila polovina hráčů Mírovky a na konci stál F. Valášek, který uklízel z malého vápna do prázdné brány.

 

Kaplanův hattrick rozhodl o zkáze hostů

Druhý poločas pokračoval tam, kde skončil. Domácí drželi mít a v 54. minutě rozjel své hody J. Kaplan, který se po krásné individuální akci trefil levačkou na přední tyč. Minutu poté nezahálel Valášek a dal svůj druhý gól zápasu. 3 minuty poté se nenechal zahanbit Kaplan a přidal také svůj druhý gól zápasu, když zužitkoval přihrávku od P. Laciny a poslal míč do protipohybu brankáře. V 74. minutě tentýž hráč dokonává svůj hattrick, když před vybíhajícím brankářem zvedl hlavu a dloubáčkem poslal míč přes golmana do brány. O 5 minuty pozdějí skóroval střídající R. Němec a gólový příděl uzavřel také střídající J. Bradáč, který  se při nájezdu na gólmana nemýlil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér TJ Sokol Mírovka: Když Černovice přijeli bez Kollera, spadl nám kámen ze srdce, ale nehodlali jsme nic podcenit. Dnes zahrál výborně Honza Kaplan, u kterého si važím, že k nám přišel na hostování z Chotěboře. Soupeř se však stále snažil hrát fotbal a předvedl pár dobrých věcí.




Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] - J. Kaplan [-] , F. Valášek [-] (76. J. Bradáč [-] ) , P. Lacina [-] , L. Freudenreich [-] (62. J. Hejl [-] ) , M. Netopilík [-] , L. Semelka [-] (58. R. Němec [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Šimon [-] , M. Zacha [-] , M. Martínek [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - V. Hůlka [-] , D. Růžička [-] , B. Bíro [-] , P. Jůn [-] - R. Pěnka [-] , T. Kohout [-] , P. Jonák [-] , J. Hadrava [-] , J. Hadrava [-] - V. Novák [-]

ŽK: 86. R. Němec .
Hráči zápasu: J. Kaplan .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 85. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - BÍLEK Zdeněk, KREJČÍ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.