5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice si bez problémů poradili s posledním Rychnovem


Branky


22. Z. Tržil , 60. P. Paťha , 61. T. Vejsada , 63. P. Papež , 90. P. Papež
0

Nový Rychnov je i nadále s jedním bodem na poslední příčce tabulky a jako jediný tým soutěže stále čeká na svoji první výhru. A tato prohra je pro ně třetí v řadě. Zato Košetice si polepšili a dostali se na průběžné třetí místo v tabulce, ale jen díky lepšímu skóre než má Tis.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nenasvědčoval velkému gólovému přídělu

Od začátku zápasu si domácí tým udržoval územní převahu, hosté spoléhali na svou obranu, která zpočátku odrážela šance Košetic a věnovali se pouze protiútokům, které však nedokázali přesvědčivě zakončit. Do vedení se nakonec dostali hráči Košetic, kdy se ve 22. minutě dokázal prosadit Z. Tržil. Domácí měli ještě dvě vyložené šance, které však přetavit v gól nedokázali, a tak se do kabin odcházelo za vrtošivého jednobrankového vedení Košetic.

Během pěti minut bylo rozhodnuto

 

Vše podstatné se odehrálo až po 60. minutě zápasu, kdy se jako první trefil P. Paťha a odstartoval tak gólové hody Košetic. Během několika málo následujících minut dokázali domácí přidat ještě další dva góly a to z kopaček T. Vejsady a P. Papeže. Za stavu 4:0 už bylo o výsledku utkání rozhodnuto a ze strany hostů, kteří ani do této doby nepředvedli žádný extra výkon, se už pouze dohrávalo. Pověstného bůra ještě stačil dokonat svou druhou brankou v zápase těsně před koncem utkání P. Papež.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav, trenér TJ Sokol Košetice: Od nás to byl průměrný výkon. Nebyl to žádný extra zápas, hosté byli pouze zalezlí a po čtvrtém góle se zápas už jen dohrával

TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef, hlavní pořadatel TJ Start Nový Rychnov: Okolo 60. minuty se nám utkání zvrtlo, když jsme dostali rychlé tři góly. Čtvrtý gól byl podle nás z ofsajdu a nastaly neshody s rozhodčími.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - V. Vlk [-] (76. J. Vlk [-] ) , L. Novák [-] (80. M. Sovka [-] ) , P. Paťha [-] (69. M. Fenár [-] ) , Z. Tržil [-] , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , P. Papež [-] , Z. Suk [-] , T. Vejsada [-]

TJ Start Nový Rychnov
I. Císař [-] - J. Červenka [-] , V. Mareš [-] , D. Karpíšek [-] , R. Koubek [-] - V. Březina [-] , J. Kratochvíl [-] , O. Kratochvíl [-] , J. Mareš [-] - L. Císař [-] (71. P. Slavík [-] ) , J. Římal [-]

ŽK: 17. R. Koubek , 64. I. Císař . ČK: 67. J. Římal .
Hráči zápasu: L. Hanousek , Z. Suk - I. Císař .
Místo: Košetice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRULÍK Josef - SÝKORA Tomáš, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.