3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Hosté z Tisu do Herálce přijeli, aby potvrdili minulé vítězství na domácí půdě, což se jim hlavně díky druhému poločasu nepovedlo. Naopak domácí po minulém selhání na půdě Černíče, si ponechali všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí spalovali šance

Hosté měli na začátku zápasu mírnou převahu, a tu zužitkoval J. Miřátský, kdy po chybě domácí obrany poslla Tis do vedení. Herálec si vypracoval první poločas asi dvě šance, ale žádnou z nich nedokázal proměnit, tak do kabin spokojenější odcházeli hosté.

Tři góly rozhodly o vítězi

Druhý poločas ještě ani nestačil začít a Herálec se dočkal vyrovnání, kdy se z trestného kopu trefil V. Hrala. Poté začalo předhánění se týmů, kdo si vytvoří více šancí. Urodila se šance domácích, kdy V. Vašák prostřelil gólmana Tisu. Proti spoustě šancí hostů, Herálec ve vedení i nadále držel jejich gólman A. Žáček, který Tis přiváděl k zoufalství. V 74. minutě dorostenec J. Pátek rozhodl o konečném výsledku zápasu, kdy hlavou přehodil vybíhajícího golmana hostů a stanovil tak skóre na 3:1

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Pátek Josef, předseda TJ Sokol Herálec: Hosté předváděli celkem rychlý fotbal na naše poměry. Byl to jeden z nejlepších zápasů co tady byl. Mně osobně se utkání líbilo, po dlouhé době se tu hrál pohledný fotbal.

TJ Tis
Miloslav Kozlík, trenér TJ Tis: Bohužel jsme neproměnili šance, které jsme si vypracovali. Ve 45. minutě jsme nepokryli standardku hostů, ze které srovnali. Ve druhém poločase jsme se špatně zajišťovali v obraně a nedokázali jsme odvracet nakopávané míče domácích. Zaslouženě jsme prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
A. Žáček [-] - V. Hrala [-] , F. Dobrovič [-] , L. Stojan [-] , P. Med [-] - L. Filipský [-] , O. Král [-] , J. Stojan [-] (46. J. Pátek [-] ) , J. Kohout [-] (82. V. Ulrich [-] ) - V. Vašák [-] (85. L. Filínský [-] ) , J. Pátek [-]

TJ Tis
J. Sojka [-] - M. Mišta [-] , J. Bárta [-] , V. Mareš [-] (74. O. Vacek [-] ) , M. Sládek [-] - J. Rosecký [-] , M. Kozlík [-] - J. Novotný [-] (74. V. Kafka [-] ) , J. Novotný [-] , J. Miřátský [-] (60. T. Kozlík [-] ) , J. Zezulák [-]

ŽK: 30. F. Dobrovič , 75. J. Kohout - 45. J. Rosecký , 45. J. Novotný .
Hráči zápasu: A. Žáček , V. Vašák .
Místo: Herálec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - KREJČÍ Vlastimil, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.