1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


81. R. Vítamvás - 13. M. Fejt , 15. M. Kříž (p.) , 22. J. Kutlvašr
0

Lípa si připsala své druhé vítězství a odskočila tak poslednímu Novému Rychnovu na rozdíl 5 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly rozhodly o vítězi

Lípa do zápasu vstoupila jako vítr, kdy už ve 22. minutě vedla 3:0. Jako první se za ní  po rohovém kopu trefil ve 13. minutě M. Fejt. O dvě minuty později hosté měli výhodu pokutovémo kopu, ke kterému se postavil M. Kříž a s přehledem proměnil. O sedm minut pozdějí následoval třetí gól, kdy se pro změnu po pěkné akci středem hřiště trefil J. Kutlvašr. Tím byl první poločas pro hosty uzavřený a domácím nezbývalo než přemýšlet, jak ve druhém poločase zkusit s výsledkem něco udělat.

 

Lípa i přes vyloučení výsledek udržela na své straně

Do druhého poločasu vyšli domácí z kabin s odhodláním a jejich hra se rapidně zlepšila, k čemuž jim pomohlo i střídání. Pacovští pak i přes svou převahu nastřelili pouze břevno branky hostů. Hráči Lípy začali předvadět spíše opatrnější hru, která byla ovlivněná také vyloučením jejich hráče - J. Roseckého. Tím pro ně začalo bránění výsledku, s čímž jim velmi pomohl i jejich gólman, který dokázal Pacovu chytit penaltu. Domácí tak už jen pouze korigovali výsledek, když se v 81. minutě za ně trefil R. Vítamvás.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš, trenér TJ Slavoj Pacov B: Po celý zápas jsme byli mírně lepší. Pomohlo nám vyloučení soupeřovic hráče ve druhém poločase, ovšem s výsledkem jsme nedokázali nic udělat. Góly jsme obdrželi po našich chybách a pak jsme museli dohánět. Bohužel jsme vepředu byli těžký a bez pohybu.

TJ Sokol Lípa
Jungvirt Zdeněk, trenér TJ Sokol Lípa: Podařil se nám vstup do utkání, kdy jsme běhěm dvaceti minut vedli už 3:0. Za první poločas je to zasloužené vítězství, domácí nebyli produktivní směrem dopředu. Ve druhé půli bohužel přišlo vyloučení našeho hráče.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Dvořák [-] , O. Svoboda [-] , M. Zíka [-] (88. J. Kuran [-] ) , P. Miskai [-] - J. Přibyl [-] (76. J. Zich [-] ) , D. Podolský [-] , J. Kerouš [-] - P. Hrobský [-] (46. R. Vítamvás [-] ) , P. Gavrecký [-] - M. Bezemek [-]

TJ Sokol Lípa
M. Pešák [-] - M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , R. Souček [-] , F. Šimek [-] - M. Špinar [-] , J. Havel [-] , M. Kříž [-] , J. Kutlvašr [-] (90. J. Heppner [-] ) - J. Rosecký [-] , Š. Miklis [-] (71. S. Böhm [-] ) -

ŽK: 57. P. Miskai , 82. D. Podolský - 33. J. Rosecký , 46. F. Šimek , 55. J. Havel , 72. M. Kříž . ČK: 54. J. Rosecký .
Hráči zápasu: J. Pachta - M. Pešák , M. Kříž .
Místo: Pacov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - HANZL Daniel, ČAMRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.