Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Souboj dvou vyrovnaných soupeřů z podobných příček tabulky byl k vidění v neděli odpoledne v Černovicích. Černovice po minulé prohře na půdě Budíkova sice doma sahali po vítězství, nakonec se museli spokojit ale s jedním bodem. Zato Černíč po dvou minulých prohrách může být s bodem na půdě hostů spokojenější i přes množství spálených šancí na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli dokázali domácí zvrátit na svojí stranu

Hosté z Černíče přijeli do Černovic neprohrát a to se jim také nakonec splnilo. Již ve 12. minutě nastřelili břevno a o dvě minuty později po zaváhání brankáře Vošahlíka je poslal do vedení a M. Borkovec. Hosté mohli své vedení ještě navýšit, ale tentokrát gólman domácích sve předchozí zaváhí napravil a jejich střelu vykryl. V 18. minutě tak  po centru Starka za domácí srovnal hlavou T. Kohout, když přehodil špatně vyběhnuvšího gólmana hostů. Po tomto vyrovnávacím góle převzali iniciativu černovičtí, kdy dvě branky přidal Š. Paclík. Nejprve po přihrávce od Kollera a poté po krásném míči za obranu do ideální pozice od Jonáka. Domácí však stačili do poločasu snížit na jednobrankový rozdíl po trestném kopu V. Leitkepem.

 

 

 

Jediný gól poločasu ze strany Černíče rozhodl o dělbě bodů

Po přestávce se Černíč tlačila na polovinu domácích, vytvářela si dobré střelecké příležitosti, které končily vedle branky mladého Vošahlíka nebo na tyčkách jeho svatyně. Vyrovnání přišlo v 64. minutě opět z kopačky dobře hrajícího Borkovce. Ve zbývajících 25 minutách hry se žádné z mužstev už střelecky nedokázalo prosadit i přesto, že hosté měli ještě několik slibných šancí, ale jak hlavička jejich útočníka, tak dvě šance zpoza vápna brankou už neskončili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Zíka Zdeněk, vedoucí TJ Sokol Černovice: Od 20 minuty až do konce prvního poločasu se nám hra dařila. Poté jsme nehráli dobře, chyběla myšlenka a pohyb hráčů, vázla přesnější přihrávka, což využil dobře hrající soupeř ke zkorigování výsledku.

TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan, vedoucí TJ Podyjí Černíč: Zprvu jsme dobře začali, nastřelili jsme břevno, ve 14. minutě vsítili i první gól. Poté se dostali do dvoubrankového vedení domácí, kterým se ve druhém dějství hra vůbec nedařila čímž nám pomohli vyrovnat, když další příležitosti z naší strany zůstali nevyužity.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - L. Stark [-] (64. D. Maštalíř [-] ) , V. Míka [-] , D. Růžička [-] , L. Koller [-] , P. Jůn [-] - J. Hadrava [-] , T. Kohout [-] , P. Jonák [-] (83. R. Pěnka [-] ) - R. Kubů [-] , Š. Paclík [-]

TJ Podyjí Černíč
K. Novák [-] - V. Leitkep [-] , D. Solař [-] , D. Lovětínský [-] , P. Novák [-] - M. Brom [-] , Z. Janoušek [-] , M. Leitkep [-] , V. Benda [-] - P. Novák [-] , M. Borkovec [-]

ŽK: 10. L. Stark , 48. J. Hadrava , 75. D. Růžička , 87. R. Pěnka - 54. P. Novák .
Hráči zápasu: D. Růžička - M. Borkovec , P. Novák .
Místo: Černovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - ROSICKÝ Pavel, BURZA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.