Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec "B" doma deklasoval Štoky


0

O největší gólový příděl se toto kolo postarala juniorka Humpolce, která nadělila doma na své umělé trávě Štokům šest gólů. Humpolec tak po čtyřech zápasech dokázal konečně naplno bodovat. Pro Štoky je to teprve druhá prohra sezóny, kdy první jim uštědřil vedoucí celek z Mírovky, hned v prvním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly z prvního poločasu rozhodly o vítězi

Domácí byli už od začátku zápasu lepší, kdy se jim mnohem lépe dařila kombinace a Štoky přehrávali. Avšak do 24. minuty gól k vidění nebyl, kdy své dvě 100% šance Humpolec proměnit nedokázal. Na druhé straně pro změnu zahrozili z brejku hosté, domácí však podržel gólman L. Brávek, který dokázal včas vyběhnout a jejich útočníky tak zastavit. První gól zápasu padnul poté, co Paťha svojí přihrávkou našel Žatečku, který narazil na vápno D. Kříženeckému a ten střelou pod břevno nedal gólmanovi šanci. Po dalších dvou dobrých kombinačních šancí, které dokázali domácí proměnit, odcházel Humpolec do kabin za tříbrankového vedení. Nejprve utekl Paťha po pravé straně a předložil míč Z. Štěpánovi, který už dával do prázdné brány. Třetí gól padl po centru zprava, kdy A. Beránek číhající u zadní tyče uklízel míč za Exnerova záda.

 


Humpolec na hřišti vévodil i nadále

Druhý poločas pokračoval v nastoleném tempu toho první, kdy si hosté vypracovali minimum šancí a junorka prokazovala své kombinační dovednosti. Na hřišti si udržovala i nadále jasnou převahu a dokázala Štokům přidat ještě další tři góly, kdy se trefil dvakrát velmi aktivní J. Paťha a v závěru zápasu skóre pečetil M. Kratochvíl.

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Dneska jsme nutně potřebovali tři body i přesto, že k nám přijel druhý tým tabulky. Měli jsme obavy, jestli to uhrajeme, ale od začátku bylo vidět, že kluci chtějí vyhrát a dařila se nám kombinace. Druhý poločas se hosté prakticky na nic nezmohli a juniorka dokazovala, že má v týmu kombinační hráče a na umělce měla jasnou převahu. Dneska jsme hráli jako tým.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: Špatný výkon asi pod dojmem minulé jednoznačné výhry. Humpolec předváděl pěkný kombinační fotbal v plném pohybu. Je to pro ně zasloužené vítězství. Možná nám trošku nesedla umělka, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Na začátku zápasu jsme nevyužili dva brejky, a poté už jsme jen přihlíželi.



Sestavy


AFC Humpolec B
L. Brávek [-] - J. Žatečka [-] (78. M. Kratochvíl [-] ) , M. Metál [-] , T. Vrátný [-] , A. Beránek [-] - L. Bláha [-] , D. Kříženecký [-] , J. Paťha [-] , M. Šilpoch [-] - Z. Štěpán [-] (67. O. Tomovič [-] ) , J. Prokop [-]

TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Fic [-] , J. Lóži [-] , J. Žíla [-] (80. D. Kunc [-] ) , J. Holík [-] , D. Šprla [-] (46. T. Kubát [-] ) , A. Dáňa [-] (76. P. Vodička [-] ) , L. Havel [-] , J. Kubát [-] , L. Stehlík [-] , M. Miksa [-]

ŽK: 42. A. Beránek - 43. J. Žíla , 44. A. Dáňa , 70. L. Havel .
Hráči zápasu: J. Paťha , J. Prokop .
Místo: Humpolec - umělá tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLÁŘ Jan - HOLUB Miroslav, MACHAČ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.