Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Nový Rychnov je i nadále jediným týmem bez výhry. Podaří se mu toto prokletí prolomit v příštím a už posledním zápase sezóny?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání se snažili domácí urvat svoji první výhru

Do začátku utkání vstoupili lépe domácí, kteří byli aktivnější a vypracovali si některé šance ovšem v gól je přetavit nedokázali, když Kratochvílovu střelu zblokovala obrana. Poté hosté dokázali hru vyrovnat a začli předvádět pohlednou kombinaci. Více drželi míč na svých kopačkách a pomalu se přibližovali k brance domácích a začali se dostávat do šancí. Hned tu první proměnili v podání Z. Štěpána ve 30. minutě. Ten dostal ve vápně přihrávku od Žatečky, otočil se kolem obránce a střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Od této chvíle se utkání otočilo a na hřišti vévodili hosté, kteří si vytvořili ještě několik dalších nadějných příležitostí, do poločasu už však gól nepadl.

Vyloučení jejich hráče už hosty nemohlo zastavit

Druhá půle pokračovala v nastoleném tempu z té první, Humpolec v 53. minutě přidal svůj druhý gól J. Žatečkou a o pět minut později se kombinací dostali před bránu, když se trefil M. Metál po přirávce od Paťhy. V 64. minutě se nechal vyloučit hostující M. Šilpoch. To už však hosty nemohlo ohrozit a v 87. minutě skóre svým durhým gólem pečetil Z. Štěpán.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef - hlavní pořadatel: Prvních 15 minut jsme měli více ze hry, poté hosté hru vyrovnali a věnovali se rychlým protiútokům. Byli kombinačně velmi zdatní a v závěru zápasu skóre uzavřeli.

AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Vzhledem k dosavadním výsledkům Rychnova jsme si jeli pro body. Začátek zápasu byl v režii domácích, ale když jsme přežili prá jejich šancí, začli jsme kombinovat my. Nakonec jsme si celkem bez problémů došli pro tři body.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
I. Císař [-] - D. Karpíšek [-] (57. L. Ehl [-] ) , J. Švec [-] , J. Červenka [-] , R. Koubek [-] - V. Mareš [-] , J. Kratochvíl [-] , J. Mareš [-] , O. Kratochvíl [-] - K. Fíla [-] , M. Hájek [-]

AFC Humpolec B
L. Brávek [-] - M. Metál [-] , A. Beránek [-] , M. Podoba [-] , J. Prokop [-] - D. Kříženecký [-] , J. Paťha [-] , M. Šilpoch [-] , R. Nermut [-] - J. Žatečka [-] (84. T. Doležal [-] ) , Z. Štěpán [-]

ŽK: 26. M. Podoba , 27. J. Žatečka . ČK: 64. M. Šilpoch .
Hráči zápasu: J. Paťha , Z. Štěpán .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - ZADINA Petr, LICEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.