0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice se dotáhují na vedoucí Mírovku


Branky


0

Košetice znovu vyhráli a díky pouhé remíze Mírovky už na vedoucí příčku ztrácejí pouze dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný gól i vyloučení

Do začátku zápasu vstoupila Lípa aktivněji, jakoby chtěla ukázat, kdo je tu domácí mužstvo a pánem na hřišti. Zásluhou za to, jim byla odpískána penalta ve 12. minutě, kterou však chytil gólman hostů J. Jíša a dokázal si dokonce poradit i s její následnou dorážkou. Tento moment jako by domácím trochu podkopal sebevědomí a Košetice hru dokázali srovnat a dokonce se ve 14. minutě dostali šťastným gólem do vedení. Přetažený balón košetický Paťha dokázal doběhnout a míč dával před bránu, ten však odkopával obránce Lípy, ale nastřelil ho pouze do svého spoluhráče od kterého balón směřoval do brány, kde však stál další hráč Lípy, ten už ale odkopl míč pouze do hostujícího T. Vejsady, od kterého odražený míč nakonec skončil v bráně. Ve 25. minutě však byl vyloučen košetický stoper A. Vejsada, který na poslední chvíli hasil útočnou akci Lípy, když už mu nezbývalo nic jiného, než stáhnout jejich unikajícího hráče před vápnem. Z následného přímého kopu R. Sláma nastřelili pouze břevno.


Lípa nedokázala zvrátit zápas ani proti deseti

Druhý poločas Košetice oslabené o jednoho hráče svou hru zavřeli a začali se věnovat především udržení výsledku. Měli však pro sebe také výhodu hry z mírného kopce dolů. Lípa si udržovala převahu v poli, avšak šance si vytvářela pouze vyjímečně. Snažili se hosty ohrozit především dlouhými nákopy za obranu od Slámy, s těmi si však povětšinou obránci Košetic nebo jejich gólman bez problémů poradili. V 90. minutě nakonec hosté ještě pečetili svoji výhru, kdy na 0:2  podél brankáře dával P. Papež, kterého výborně vysunul Kubů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Jungvirt Zdeněk - trenér: Hodně fyzicky náročný zápas. Za svůj tým musím říci, že to byl odbojovaný zápas. Bohužel jsme ale nedokázali proměnit penaltu. Remíza si myslím, že by byla zasloužená.

TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Zezačátku byli hosté lepší, ale my dali šťastný gól. Když jsme šli do deseti, hru jsme zavřeli. Druhý poločas jsme hráli z kopce dolů a kontrolovali jsme hru.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
M. Pešák [-] - F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , R. Sláma [-] , R. Krpálek [-] - M. Kříž [-] , J. Rosecký [-] , M. Fejt [-] , R. Souček [-] - J. Havel [-] (78. M. Jaroš [-] ) , M. Špinar [-] -

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - T. Bejček [-] (85. M. Sovka [-] ) , V. Vlk [-] , P. Papež [-] , J. Vlk [-] , P. Paťha [-] (58. T. Kadlec [-] ) , Z. Tržil [-] , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] , Z. Suk [-] , T. Vejsada [-]

ŽK: 18. M. Kříž , 69. J. Rosecký , 81. F. Šimek - 17. J. Vlk , 89. Z. Tržil . ČK: 25. A. Vejsada .
Hráči zápasu: R. Sláma - J. Jíša , Z. Suk , Z. Tržil .
Místo: Lípa. Počet diváků: 93. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - ČEPL David, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.