1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice remizovaly s Přibyslaví


Branky


0

Jeden z možných záchranářských duelů byl hned na úvod soutěže k vidění v Jaroměřicích na Rokytnou. Přijela sem Přibyslav, která si jistě přála s Destrukcí bodovat. To se jí nakonec podařilo a odváží si bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více šancí si připravili domácí

Jaroměřice začali za obrovského vedra aktivněji, vědomi si možné důležitosti zápasu. Odměněni byli domácí ve 12. minutě. D. Hověz se uvolnil na střed a povednou ránou z 20 metrů poslal míč do šibenice přibyslavské svatyně, Sybera byl bez šance. Přibyslav po obdržeé brance přidala a začala se tlačit více před domácí branku. Ve 23. minutě pak hosté zahrávali roh, nejvýše si na něj naskočil M. Vopršal a srovnal na 1:1. Po vyrovnávací brance se hra na čas ustálila ve středu hřiště, až ke konci poločasu dvakrát nebezpečně zahrozili domácí. Navýšit skóre se jim však nepovedlo.

Ve velkém horku šancí ubylo

V druhé půli pokračovala vyrovnaná hra, jen šancí díky teplotě na teploměru ubylo. Domácí si museli dávat pozor zejména na nebezpečné centry, zejména v podání M. Krčála. Sami se však také snažili strhnout vítězství na svoji stranu. Nejblíže k tomu měli zhruba čtrvrthodiny před koncem, když Z. Karásek mířil do šibenice. Hostující gólman Sybera byl však proti a skvělou robinzonádou míč vytěsnil mimo tři tyče. Zápas tak skončil zaslouženou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Zápas měl vzhledem k počasí překvapivě dobré nasazení, to opadlo až v průběhu druhé půle. Dělba bodů je asi spravedlivá, i když my jsme měli těch šancí na rozhodnutí možná o něco více.

SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Po tom průběhu bych řekl, že jsme ztratili dva body.Měli jsme vést 2:0 , místo toho jsme prohrávali a dotahovali. V závěru jsme se zbytečně zatáhli a domácí nás málem zato potrestali.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] , J. Urbánek [-] , J. Fruhauf [-] , P. Čermák [-] - J. Stejskal [-] (46. Z. Melán [-] ) , F. Svoboda [-] (87. M. Svoboda [-] ) , M. Křivánek [-] , Z. Karásek [-] - D. Hověz [-] , M. Neumann [-]

SK Přibyslav
A. Sybera [-] - L. Vykoukal [-] , J. Flekal [-] , J. Vopršal [-] , M. Strašil [-] - M. Vopršal [-] (90. J. Prchal [-] ) , M. Jaroš [-] (46. R. Musil [-] ) , M. Rosický [-] , M. Krčál [-] - P. Škacha [-] , L. Adamec [-] (87. D. Tvrdík [-] )

ŽK: 40. D. Karásek , 69. Z. Melán , 75. J. Urbánek - 90. J. Vopršal .
Hráči zápasu: D. Hověz - M. Vopršal .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.