3:3
(0:0)
48. V. Voda
76. V. Voda
86. V. Voda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice neudržely nadějný náskok


Branky


67. M. Neumann , 71. M. Neumann , 74. D. Hověz - 48. V. Voda , 76. V. Voda , 86. V. Voda
0

Jaroměřice mají z šesti možných bodů pouze jeden za úvodní remízu s Přibyslaví a potřebují tedy další body. Jenže je dnes nečekal nikdo jiný než překvapivě vedoucí tým tabulky Okříšky.  Ty dokázaly porazit jak Moravské Budějovice tak i favorita soutěže Humpolec a vládne v jejich týmu pohoda. V první půli diváci branku neviděli, o to víc si jich užili v poločase druhém. Každé mužstvo se trefilo třikrát a i přes nadějné vedení domácích 3:1 čtvrthodiny před koncem, se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemastný první poločas

První poločas dnešního utkání nabídl pouze podprůměrný fotbal a diváci, mezi které po celý poločas patřili i brankáři Klubal s Fialou, neviděli jedinou vážnější šanci. Blíže k brance se s míčem dostal pouze hostující Bastl - a to ve druhé a pak i ve 37. minutě. Ale z jeho akcí, stejně jako ze závaru z 30. minuty, který se odehrál před hostující brankou, nic vzrušujícího nevzešlo.

Kanonáda se šťastnějším koncem pro hosty

Po první mizerné půli si diváci spravili chuť v té druhé. Hned ve 48. minutě se po rohu a následném závaru před domácí brankou prosadil Václav Voda - 0:1. Hra po této brance celkově ožila a bylo se na co dívat. Domácí vyrovnali v 67. minutě, kdy se po rohu trefil koníčkem M. Neumann. Domácí poté ještě více zapnuli a v rozmezí 72. a 74. minuty utekli na rozdíl dvou branek. Nejprve se po Křivánkově standardce podruhé prosadil M. Neumann a pak se po ose Křívánek - Svoboda- Hověz parádně trefil posledně jmenovaný, který si doslova pohrál s Fialou v bráně. Ale hned za dvě minuty hosté snížili. Po opětovných zmatcích před brankou se podruhé prosadil V. Voda - 2:3. Rozhodnutí strhujícího poločasu měl na noze domácí Neumann v 83. minutě. Postupoval sám na Fialu, hattrick však odmítl. Ale kdo jej neodmítl, tak to byl Václav Voda, který i s notnou dávkou štěstí a pomoci domácí obrany srovnal v 86. minutě na 3:3!



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Michal Částek, vedoucí Jaroměřic: První půle byla z obou stran velice mizerná. Diváky probudil až druhý poločas, kdy jsme měli slibný náskok 3:1 a pak ještě velkou šanci dát na 4:2, ale trestuhodně jsme to nedali a pak platilo otřískané nedáš- dostaneš...

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Remíza je myslím spravedlivá, ale je to pro nás i škoda. Do prvního gólu domácích jsme měli hru pod kontrolou a vytvářeli jsme si i šance, které jsme bohužel neproměnili. Pak nám dali během několika minut dva góly, a tak jsme zariskovali a vysunuli stopera Vodu na hrot a tento tah nám vyšel :)



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , J. Fruhauf [-] , J. Urbánek [-] - Z. Melán [-] (80. J. Kopečný [-] ) , F. Svoboda [-] , M. Hutař [-] , M. Křivánek [-] - M. Neumann [-] , D. Hověz [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - Z. Ryšavý [-] , V. Voda [-] , J. Brabenec [-] - M. Dočekal [-] , T. Dočkal [-] (80. T. Binka [-] ) , P. Dubský [-] , O. Široký [-] , J. Jůza [-] (77. R. Ryšavý [-] ) - V. Bastl [-] , M. Zeman [-] (70. L. Rampír [-] )

ŽK: 88. J. Kopečný - 69. J. Brabenec .
Hráči zápasu: M. Neumann - V. Voda .
Místo: Jaroměřice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.