3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko zkrotilo Přibyslav


Branky


0

Podle postavení obou týmů v tabulce se dnes čekal kvalitní fotbal. Obě mužstva nasbírala v úvodních třech kolech 7 bodů a jsou na špičce soutěže. Hosté k tomu navíc nastříleli i osm branek a pyšnili se nejlepší ofenzivou, v čele s nejlepším střelcem a hráčem 3. kola Matějem Vopršalem. Průběh zápasu ofenzivní předpoklady potvrdil, diváci viděli řadu šancí na obou stranách. Rozhodl ten fakt, že domácí dokázali tři šance proměnit, kdežto hosté nevyužili ani jednu - konečné skóre tak bylo 3:0 a v tomto poměru se také rozdělily body..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili v závěru poločasu

Obě mužstva začala aktivně a bylo se od začátku na co koukat. Hned ve 4. minutě hledal Morkus Kříže, ale před ním míč schoval ve své náruči pozorný Sybera. Hosté o sobě dali poprvé vědět o tři minuty později - Miloš Krčál poslal povedený centr do vápna a jemnický Koutný si obranným zákrokem málem připsal ukázkový vlastňák. Míč jen těsně minul Kopečkovu šibenici. Pohlednou úvodní desetiminutovku pak zakončili domácí. Morkus pobídl Křivánka a ten napálil levou tyč, následnou dorážku Netrdy lapil Sybera. V další části se začalo na hřišti jiskřit a hrálo se mezi vápny. Tuto pasáž ukončili v 37. minutě hosté svojí největší šancí prvního dějství. Režisér Krčál rozehrál přímý kop, balón si našel kapitán Strašil a tvrdě zakončil. Míč však bohužel pro hosty mířil přímo na Kopečka, který reflexivně vyrazil. Závěrečná pasáž prvního poločasu pak patřila Jemnicku. V 39. minutě ještě Morkusův pokus obrana Přibyslavi zblokovala a Křížova hlavička šla za další dvě minuty nad. Ale o minutku později se již skóre měnilo. Slabý odkop Sybery zachytil na půlce P. Tesař, posunul na L. Morkuse a ten křižnou přihrávkou přes celé vápno našel neomylně parťáka F. Kříže - 1:0. Tím také určil poločasový výsledek.

Zápas se lámal hned po změně stran

Sympaticky hrající hosté si nepohlídali nástup do druhého poločasu a hned ve 48. minutě je to vytrestalo. Jemnicko dostalo přibyslavskou obranu pod tlak, Š. Tobolka se uvolnil, křižně našel Miloše Netrdu a ten tvrdou ranou poslal míč přesně k tyči, čímž nedal Syberovi šanci - 2:0. To byl zlomový moment utkání. Hosté se pak sice snažili vykřesat naději na úspěch a snížit, ale domácí měli nahráno a mohli se soustředit na pozornou obranu. Jemnicko přežilo pár náznaků hostujících útoků a samo opět udeřilo. Po faulu uvnitř šestnáctky se kopala v 79. minutě penalta. F. Kříž ji napoprvé neproměnil, dorážející Pavel Tesař však jeho zaváhání napravil a uklidil balón do sítě. Ofenzivně hrající hosté se přes nepříznivý výsledek ještě blýskli. Dobře hrající Škacha prošel přes dva domácí hráče a utěšenou střelou z 30 metrů orazítkoval Kopečkovu spojnici. Ani ze dvou závěrečných rohů si míč za záda domácího Kopečka cestu nenašel, a tak Jemnicko porazilo Přibyslav 3:0 a vyhouplo se do čela soutěže!



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Pavel Klejdus, trenér Jemnicka: Chtěli jsme navázat na úspěšnou sérii, ale byli jsme si vědomi síly a kvality soupeře. To také Přibyslav potvrdila, hrála od první do poslední minuty. Zápas měl náboj a kvalitu, musel se podle mě líbit. Zápas se lámal na začátku 2. poločasu kdy jsme utekli na 2:0 a tím nasměrovali utkání k vítěznému konci. Jsem spokojen s výkonem i s dodrženou taktikou, díky které jsme neinkasovali.

SK Přibyslav
Miloš Krčál ,hrající asistent Přibyslavi: Sehráli jsme dobré utkání, ale bez vstřelené branky se nedá uspět. Domácí potvrdili kvalitu a svoje šance po našich individuálních chybách proměnili..Vyhráli tak divácky atraktivní duel zaslouženě. Jen jim nemuselo tolik pomáhat trio rozhodčích. Pískali od začátku tendenčně, stačilo aby se ozvali domácí diváci a oni tomu podlehli!



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Kincl [-] , Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] - S. Křivánek [-] , Š. Tobolka [-] (80. P. Nevrkla [-] ) , M. Netrda [-] , P. Tesař [-] - L. Morkus [-] (75. O. Frechka [-] ) , F. Kříž [-]

SK Přibyslav
A. Sybera [-] - M. Strašil [-] , J. Vopršal [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] - M. Jaroš [-] (46. R. Musil [-] ) , M. Krčál [-] , P. Škacha [-] , M. Rosický [-] - L. Adamec [-] (75. M. Ondra [-] ) , M. Vopršal [-]

ŽK: 33. Z. Koutný , 59. F. Kříž , 84. J. Kincl , 85. S. Křivánek - 32. M. Krčál , 35. M. Jaroš , 39. M. Rosický , 59. P. Škacha , 64. J. Vopršal , 74. L. Adamec .
Hráči zápasu: L. Morkus , Z. Koutný - P. Škacha .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 240.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.