Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V poločase bez branek, pak Přibyslav rezervu Slovanu rozstřílela


Branky


0

Další regionální derby se dnes hrálo v Přibyslavi. Domácí, kterým v posledních zápasech zvlhnul střelecký prach, se chtěli dnes proti rezervě Havlíčkova Brodu zajisté střelecky probudit. Ze třech posledních kol se trefili totiž jen jednou. Soupeř z Brodu není blízko jen geograficky, ale i tabulkově. Má pět bodů, o dva méně než domácí, tudíž by nutně potřeboval nějaký ten bod v Přibyslavi získat a spravit si chuť po minulém kole, kdy doma ztratil slušně rozehraný zápas s Polnou. Po prvním poločase si hosté mohli na nějaký bod myslet, ale ten druhý jim vůbec nevyšel, šestkrát inkasovali a odvezli si výprask 6:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí podržel Pazderka, diváci branku neviděli

Přibyslav, která chtěla napravit výsledky z minulých utkání, vstoupila do zápasu velmi špatně a jen díky dobře chytajícímu Lukáši Pazderkovi skončil první poločas 0:0. Hosté totiž pozorně bránili a jejich důrazná hra jim přinášela rychlé brejky, ze kterých domácím dvakrát nebezpečně zatopili. Domácí akce zastavoval praporek pomezního, který v 1. poločase odmával 11 ofsajdů! Přibyslav si nevěděla rady s brodskou ofsajdovou pastí, a tak se šlo po prvním nezáživném poločasu do šaten za stavu 0:0.

Hosté šli do vedení, ale pak si domácí otevřeli střelnici

 Začátek druhého poločasu odstartovali opět lépe hosté a v 49.minutě šli do vedení zásluhou Tomáše Nedvěda - 0:1. Domácí odpověděli za chvilku, když Miloš Krčál dotlačil balón za Beránka. Netrvalo dlouho a domácí vedli, po rohu Krčála se prosadil hlavou Lukáš Adamec - 2:1. Hosté ještě stačili odpovědět v 66. minutě zásluhou Tomáše Teplana, ale to bylo z jejich strany všechno. Poté skórovali jen domácí. Vedení domácím vrátil  v 71. minutě Jaromír Vopršal střelou z vápna - 3:2. Po něm se prosadil i jeho bratr Matěj Vopršal, který doklepával přihrávku P. Škachy. Již na 5:2 zvyšoval šest minut před koncem po centru střídajícího M. Ondry Jaromír Vopršal . A konečnou hokejovou podobu výsledku dal hlavičkou Adam Vostál v 88. minutě - 6:2. Od větší pohromy zachránil hosty brankář Beránek.Přes 200 diváků odcházelo ze stadiónu spokojeno.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: První půle nabídla nervózní až podprůměrný fotbal. Brod měl navrch a nás zachránil dvakrát Pazderka. Po poločase nastoupila jiná Přibyslav a ačkoliv jsme prohrávali, tak jsme se zlepšenou hrou do zápasu vrátili a nasypali Brodu šest gólů.Asi musíme prohrávat abychom se probudili :)

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Ján Bdžoch, trenér Havlíčkova Brodu: Odehráli jsme dobrý první poločas, po kterém jsme mohli i vést. Pak i vedli, ale po individuálních chybách jsme posadili domácí na koně. Těm po každém gólu rostlo sebevědomí, my naopak šli i díky úbytku fyzických sil ke dnu a výsledek je jaký je..



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Strašil [-] , J. Vopršal [-] , J. Flekal [-] , T. Musil [-] (89. R. Havlíček [-] ) - P. Škacha [-] , M. Krčál [-] , S. Pochop [-] (69. M. Ondra [-] ) , A. Vostál [-] - L. Adamec [-] , M. Vopršal [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
M. Beránek [-] - J. Molák [-] , K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] (42. T. Nedvěd [-] ) , V. Halák [-] - L. Sůva [-] , A. Rokos [-] , T. Vendl [-] , P. Fialka [-] (82. L. Burjetka [-] ) - T. Teplan [-] , J. Horn [-]

ŽK: 21. P. Škacha - 56. A. Rokos , 72. J. Horn . ČK: 88. A. Rokos .
Hráči zápasu: L. Pazderka , J. Vopršal .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.