Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Světlé padlo šest branek, domácí si s Bíteší body rozdělili


Branky


0

Do Světlé nad Sázavou dnes dorazila vedoucí Bíteš. Domácí dokázali minule bodovat na hřišti Přibyslavi, ba co víc, díky skvělému výkonu gólmana Adamce, proti do té doby nejlépe střílejícímu týmu, neinkasovali. V souboji s lídrem tabulky by se jim podobný počin hodil, hostující Spartak má výbornou bilanci - z 11 utkání jich osm vyhrál a třikrát remízoval. A tuto bilanci si hodlal dnes u Sázavky vylepšit. To se jí povedlo, po remíze 3:3 protáhlo sérii zápasů bez prohry na 12.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli prostor ke kombinaci a třikrát toho využili, domácí však drželi krok

Začátek se domácím borcům vůbec nepovedl a prvních dvacet minut je přihlíželi akcím Bíteše. Ta nejprve ještě neuspěla, J.Pokorný střílel z otočky mimo. Přišly však další akce hostů, většinu z nich táhla dvojice Dvořák - Valsa. Nebylo divu, že bezbrankový stav vydržel jen deset minut. Po skrumáži před domácí brankou se míč odrazil k nepokrytému hráči a Ondřej Mucha poslal hosty do vedení  -0:1. Domácí to neprobralo a hned mohli inkasovat znovu, R. Valsa šel sám, ale těsně minul Adamcovu tyč. Domácí se osmělili až v 18. minutě. Z přímého kopu zahrozil L. Vodička, jehož dobře mířenou střelu pohotově vyškrábl bítešský K. Janoušek. Dalšího gólu se diváci dočkali ve 21. minutě, opět v domácí síti. J . Adamec vyrazil v souboji s L. Střechou míč a opět nepohlídaný Tomáš Dvořák jej dorazil - 0:2. Další nebezpečí přečkali domácí ve 28. minutě - R. Valsa si pohrál s trojicí domácích strážců a vypálil nad branku. Světlá tak se štěstím odolala, což jí těšilo za chvilku ještě o něco víc. M. Karel rozehrál přímák z půlky až do vápna Bíteše, kde si nejvýše vyskočil David Valenta a snížil ve 30. minutě na 1:2. No a za další tři minuty bylo dokonce srovnáno! L. Vodička odcentroval, Janoušek balón odvrátil jen k V. Čuříkovi, který míč poslal zpět do ohně, míč se odrazil na volného Milana Petříka a bylo to rázem 2:2. Ale remízový stav nevydržel dlouho. Ve 35. minutě si dvojice Dvořák - Valsa opět pohrála s domácí obranou a Radek Valsa vrátil hostům vedení - 2:3.  Poslední příležitost první půle připravil hostující P. Antoš pro J. Pokorného, ten však minul.

Hosté si vedení hlídala až do 89. minuty, pak o dělbě bodů rozhodl Křikava

Světlá byla ráda, že po první části prohrává jen o gól a v kabině přišla přestávková bouře v podání trenéra Poláka. Po ní se hra domácích přece jen zkonsolidovala a hosté se již do tolika šancí nedostávali. Navíc se Bíteš s vedením spokojila a svoji útočnou hru omezila na nakopávané balóny směrem na R. Valsu a T. Dvořáka. Ten však šel již v 55. minutě ze hřiště, což domácí obraně také odlehčilo a Světlá se postupně dostávala do tlaku, ve snaze vyrovnat. První větší příležitost měl hostující L. Střecha. Po skrumáži mířil v 52. minutě nad. Domácí sahali po vyrovnání v 66. minutě. Přímý kop Karla prodloužil J. Valenta a M. Křikava zakončoval hlavou, bohužel však pro domácí příznivce mimo. Hned nato se uvolnil L. Rezek a pálil neúspěšně na zadní tyč. Důležitý momnet přišel v 72. minutě. V šestnáctce šel k zemi domácí Křikava, ale sudí penaltu, k překvapení všech domácích, neodpískal. V 85. minutě mohl o výhře Bíteše na dobro rozhodnout R. Valsa, ale pálil vedle. V závěru přišel tlak domácích. V 89. minutě rozehrál přímák z půlky hřiště brankář Adamec, J. Valenta míč tečoval hlavou a Miroslav Křikava dokopl míč do branky, čímž stanovil konečné skóre na 3:3.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Hana Štrosová, vedoucí Světlé: První půle byla z naší strany tragická! Nechávali jsme hrát hosty co chtěly a neplnili taktické pokyny. Valsa s Dvořákem měli spoustu prostoru, čemuž jsme se chtěli hlavně vyhnout! O poločase byl v kabině budíček a ten nakonec pomohl k vytouženému bodu :)

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Bíteše: Po půlhodině jsme měli vést 4:0 a mohlo být po zápase! Ze spousty šancí jsme proměnili jen dvě, kluci asi začali předčasně slavit a domácí nás po chybě brankáře a standardce potrestali. Nicméně jsme šli opět do vedení a Valsa ho mohl ještě dvakrát zvýšit. Nestalo se a po přestávce jsme posadili domácí hráče naším výkonem na koně..



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - M. Karel [-] , J. Pohnětal [-] , J. Valenta [-] , J. Vaňásek [-] - M. Petřík [-] , L. Vodička [-] , L. Rezek [-] , V. Čuřík [-] (55. J. Klaus [-] ) - D. Valenta [-] , M. Křikava [-]

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] , L. Střecha [-] , M. Ivančík [-] - J. Pokorný [-] , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] , P. Antoš [-] - T. Dvořák [-] (55. J. Horký [-] ) , O. Mucha [-] (76. T. Mrňa [-] )

ŽK: 22. M. Petřík , 76. J. Valenta , 90. L. Vodička - 31. L. Střecha , 42. T. Dvořák , 66. R. Valsa , 77. L. Kerber .
Hráči zápasu: L. Rezek - R. Valsa , T. Dvořák .
Místo: Světlá n/S. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.