Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Přibyslavi se opět otevřela střelnice, domácí přestříleli Humpolec


0

Jedny z nejlépe střílejících mužstev se dnes utkaly v Přibyslavi. Přijel třetí Humpolec a početná divácká kulisa se těšila na ofenzivní hody - oba celky si drží průměr skoro dvě a půl branky na zápas. Papírovým favoritem byli hosté: jsou výsledkově v lepší formě, navíc domácí trápila možná absence klíčových hráčů. Přesto to byla domácí Přibyslav, která dokázala v tomto duelu uspět. Střelci papírové předpoklady naplnili, ba předčili  - Přibyslav zvítězila 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úvod Humpolce domácí nerozhodil

Oba týmy nastoupily s několika změnami oproti poslednímu zápasu. Domácím chyběl především vykartovaný stoper a kapitán Martin Strašil, hostům Ondřej Tomovič. Hned po 50 vteřinách domácí nepohlídali rohový kop hostů a na penaltě osamocený David Maršík překonal L. Pazderku – 0:1. Domácí odpověděli ze standartní situace ve 22. minutě. Z poloviny hřiště našel T. Musil Matěje Vopršala, který z nulového úhlu překvapil Kříže v brance hostí – 1:1. Do konce poločasu měly oba týmy po dvou šancích, které však zůstaly nevyužity.

Brankovou přetahovanou ukončil těsně před konce domácí Krčál

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, které po přímém kopu T. Musila poslal do vedení v 54. minutě Miloš Krčál – 2:1. Domácí se ale neradovali z vedení příliš dlouho. Hned o tři minuty později vyrovnal na 2:2 z rohového kopu David Maršík. V této pasáži to bylo jako na výsledkové houpačce. Domácí šli opět do vedení v 62. minutě. Po dalším rohovém kopu trefil M. Vopršal tyč a míč dotlačil do brány velkým důrazem jeho bratr Jaromír. O minutu později si však vzal slovo dnešní humpolecký střelec David Maršík a dovršil hattrick, když opět vyskočil nejvýše na rohový kop – 3:3. Po této brance začali mít navrch hosté a šance Pikla a Procházky musel hasit až domácí brankář Pazderka. V 80.minutě zahrozil domácí Miloš Krčál, ale jeho střela minula o půl metru branku. Tentýž hráč se dočkal v poslední minutě, když jak jinak než hlavičkou uklidil rohový kop P. Škachy do brány a domácí mohli slavit - 4:3.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Jaromír Vopršal, obránce Přibyslavi: Pro hosty asi krutá porážka, herně nám byli více než vyrovnaným soupeřem. Bohužel pro ně se nedokázali vyrovnat s naším důrazem při standartních situacích.Naopak my jsme potvrdili naši ofenzivní kvalitu a připsali si důležité 3 body! Jsem rád, že byla zapomenuta střelecká mizérie z posledního domácího utkání ...

AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Do Přibyslavi jsme odjížděli porvat se o body , ale bohužel nepřivezli jsme si ani jeden. Zajímavé utkání, kde padalo hodně branek se hrálo na velmi špatném povrchu. Rozhodly standartní situace, z nich padly všechny branky! Soupeř jich měl víc, a lépe je zakončoval. Na tom terénu se naší kombinační hře moc nedařilo a protože soupeř byl důraznější hlavně při těch standartkách, zaslouženě vyhrál. Soupeři gratuluji.



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Rosický [-] , J. Vopršal [-] , J. Flekal [-] , T. Musil [-] (64. M. Jaroš [-] ) - L. Vykoukal [-] (73. S. Pochop [-] ) , M. Vopršal [-] , M. Krčál [-] , M. Ondra [-] (90. J. Imramovský [-] ) - L. Adamec [-] , P. Škacha [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - J. Málek [-] , D. Maršík [-] , D. Procházka [-] , D. Alt [-] - D. Šerý [-] , J. Skryja [-] (60. M. Kratochvíl [-] ) , L. Bláha [-] (60. J. Benáček [-] ) , J. Pikl [-] - F. Kubíček [-] , R. Dalík [-]

ŽK: 42. P. Škacha - 33. R. Dalík , 67. D. Maršík , 76. M. Kratochvíl .
Hráči zápasu: L. Pazderka , M. Krčál - D. Maršík .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.