0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si poradili s domácím týmem bez problémů


Branky


5

Hosté z Mladotic potvrdili jasnou roli favorita a odváží si všechny tři body po vítězství 4:0 na hřišti trápícího se Sokola Manětín.Hosté z Mladotic tak nadále kralují celé soutěži krajského přeboru Plzeň-Sever.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se drželi do 23 minuty

Hosté z Mladotic byli jasným favoritem v tomto duelu.V prvním poločase si vypracovali několik brankových příležitostí a měli také územní převahu. Z toho resultoval vedoucí gól ve 23 minutě zápasu zásluhou Ondřeje Šimla.Domácí se dostávali do šancí jen velmi zřídka.Obrana hostů pracovala bezchybně  a brankář Pavel Koudele také podržel svůj tým, když bylo potřeba. Ve 40 minutě zápasu domácí poprvé  střídali.Odstoupil Kryštof Šlajer a místo něj nastoupil zahraniční hráč Vladimir Alexandrovič Degtjarov.Do konce poločasu se již nic podstatného nestalo a hosté tak šli do kabiny s jednogólovým vedením.

 

Hosté diktovali tempo zápasu

Druhý poločas začal náporem hostujícího celku.Již ve 48 minutě zápasu se prosadil hráč hostů David Janský.Hosté tak vedli 2:0 a utkání měli výborně rozehrané.Po druhém gólu se hra na dlouhou dobu uklidnila a hosté se druhým gólem uklidnili a nikam se nehnali.Domácí tým se snažil probít do pokutového území,ale narážel do dobře zformované  obrany hostů a výtečně chytajícího gólmana Pavla Koudely. Poté se hra přiostřila na obou stranách.Domácí dostali celkem 3 žluté karty v rozmezí  10 minut.Posledním potrestaným domácím hráčem byl Václav Kopelent, který  dostal v 77 žlutou kartu a hned nato ho vystřídal Erik Samko.Za hosty byl napomínám  obránce Vojtěch Frank v 70 minutě zápasu.Uklidňující třetí gól vsítil Štěpán Kůsa v 71 minutě zápasu.Také hosté využili možnosti střídání a poslali na hřiště tři nové hráče v 67 a 79 minutě zápasu.Poslední slovo si vzal útočník Jakub Kolář v 88 minutě zápasu.Hosté si tak po zásluze odvážejí všechny tři body po vítězství 4:0.Nadále vévodí celé soutěži krajského přeboru Plzeň-Sever.



Sestavy


TJ Sokol Manětín
P. Zelenka [-] - V. Lang [-] , V. Kopelent [-] (77. E. Samko [-] ) , M. Tureček [-] , K. Šlajer [-] (40. V. Degtjarov [-] ) , D. Vávra [-] , D. Barchanski [-] , J. Barchanski [-] , P. Vařeka [-] , J. Bulín [-] , F. Janouškovec [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - T. Krofta [-] , O. Buchtelík [-] , V. Frank [-] - Š. Kůsa [-] , D. Janský [-] (67. A. Kůsa [-] ) , J. Krejčí [-] - J. Kolář [-] , D. Urban [-] (79. A. Tauchen [-] ) - O. Šiml [-] , T. Kučera [-] (79. T. Taut [-] )

ŽK: 73. J. Bulín , 74. D. Vávra , 77. V. Kopelent - 70. V. Frank .
Místo: Manětín. Počet diváků: 45. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - DOSTÁL Václav (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Svatoš

Expert: Aleš Klečka
Tip experta: výhra hostů

Domácí tým se potácí na chvostu tabulky.Nic jiného než výhru hostů nečekám.

Tip: výhra hostů