0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si vezou domů všechny tři body


Branky


4

Hosté z TJ Dioss Nýřany konečně vyhráli až v 6.kole na hřišti nevýrazných Kožlan a odlepili se od chvostu tabulky.Domácí nadále pokračují v nepřesvědčivích výkonech a výsledcích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině hosté udeřili dvakrát

Domácí byli v tomto zápase na tom o něco lépe než hosté.Alespoň pokud jde  o postavení v tabulce a počet bodů. Hosté měli na kontě pouze jeden jediný bod za remízu s TJ Baník Zbůch ve třetím kole.Prvních dvacet minut zápasu bylo celkem vyrovnaných.Domácí vědomi si důležitosti tohoto utkání se nikam nehnali a čekali na chyby soupeře.Ty ovšem nepřicházeli a iniciativy se ujali hosté.Vytvořili si několik šancí a měli i územní převahu.Jednu z nich dokázali proměnit ve 33 minutě to se prosadil hráč s číslem 6 Jakub Feifrlík. Další gól přidal ve 40 minutě hráč s číslem 5 Zdeněk Cink  a zvýšil na 2:0.Za zmínku stojí určitě udělení dvou žlutých karet pro domácí tým.Nejprve ve 23 minutě jí obdržel hráč s číslem 15 obránce Antonín Šefl.Druhým hříšníkem byl hráč s číslem 8 Ladislav Štrunc.Domací tým také vystřídal jednoho hráče.Konkrétně hráč s číslem 15 odstoupil a nahradil jej hráč s číslem 7 záložník Jan Holeček.Hosté tedy vedli 2:0 po prvním poločase a odcházeli spokojenější než domácí tým.

Hosté kontrolovali zápas a nepouštěli domácí do šancí

Celý druhý poločas se nesl ve znamení tuhé defenzivy hostů TJ Dioss Nýřany.Domácí se prakticky nedostávali do vyložených šancí a co nezachytila pozorná obrana to zneškodnil pozorný gólman hostů Patrik Šídlo.Domácí se pokusili oživit hru střídáním.Ve 46 minutě zápasu odstoupil hráč s číslem 17 Stanislav Florián a nahradil jej hráč s číslem 3 záložník Jaroslav Koura.Výraznější šance však nepřicházeli a hosté vycházeli ze zabezpečené obrany.Občas hosté zahrozili z brejků, když měli příležitost.V 76 minutě odstoupil hráč s číslem 4 Marek Routschka a nahradil jej hráč s číslem 9 Michal Kováč.Domácí také ještě jednou vystřídali. V 84 minutě dohrál hráč s číslem 11 útočník Miroslav Souček a místo něj nastoupil hráč s číslem 18 obránce Robert Vališ.O minutu později přidali hosté ještě jednu trefu.V 85 minutě vsítil gól hráč s číslem 10 Anar Aliyev.Hosté z TJ Diossu  Nýřany poté ještě jednou vystřídali.Ze hřiště odstoupil hráč s číslem 6 Jakub Feifrlík,střelec dnešního prvního gólu a místo něj si přišel zahrát hráč s číslem 14 Roman Stauber.Na výsledku se již nic nezměnilo a hosté zejména díky dvougolovému náskoku 2:0 z prvního poločasu si odváží hosté velmi důležité tři body.



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
O. Kozler [-] - J. Vlček [-] , J. Švamberg [-] , V. Lehner [-] , A. Šejfl [-] (23. J. Holeček [-] ) - S. Florián [-] (46. J. Koura [-] ) , Y. Sirotkin [-] , M. Dzuba [-] , V. Hora [-] , L. Štrunc [-] - M. Souček [-] (84. R. Vališ [-] )

TJ Nýřany
P. Šídlo [-] - J. Rosol [-] , J. Pospíšil [-] , Z. Cink [-] , J. Feifrlík [-] (88. R. Stauber [-] ) , J. Niedermayer [-] , A. Aliyev [-] , V. Kovář [-] , J. Šindler [-] , M. Routschka [-] (76. M. Kováč [-] ) , D. Routschka [-]

ŽK: 26. L. Štrunc , 29. J. Švamberg .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - HURT Tomáš (N), ROUTSCHKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Svatoš

Expert: Lukáš Janka
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů