Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí rozstříleli Baník Líně vysokým skóre


2

Hosté pokračují ve špatných výkonech i výsledcích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výhru domácích řídil Pavel Chocholatý

Domácí tým byl v tomto zápase určitě favoritem.Sotva začal první poločas domácí tým již vedl 1:0.Ve 12.minute  se střelecky prosadil  domácí hráč s číslem 9 Pavel Chocholatý.Domaci se tak ujali vedení 1:0.Hoste se prakticky nedostali do hry.Druhy zásah přidali domácí ve 31 minutě po trefě Alese Reicha.Domaci tým tak vedl 2:0 a kráčel si za zaslouženým vítězstvím a třemi body.Dalsi zásah přidal ve 38.minute Patrik Mazák a druhý gól v tomto zápase dál znovu Pavel Chocholatý.Hoste si prakticky nevytvořili žádnou šanci ani souvislý tlak.Do kabiny odcházeli spokojenější domácí hráči.

Domácí kontrolovali stav i vývoj celého zápasu

Hosté začali ve druhém poločase dobře a vypracovali si několik dobrých šancí.Ovsem jako první se střelecky prosadil domácí hráč Pavel Chocholatý,ktery vsítil druhý gól v tomto duelu.Az poté se dostali do hry hosté.Za svoji snahu a píli byli odměněni v podobě gólu z kopačky hráče s číslem 11. Levchenkaukrajinskeho snipera.Dalsi zásah přišel o 5 minut později , to střelecky prosadil hráč s číslem 9 Tomas Šoul.Domaci po tomto dvojitém zaváhání už další komplikace nepřipustili a kontrolovali zbytek zápasu.Domaci tým využil střídání v 86.minute . Odstoupil hráč s číslem 10. a místo něj nastoupil hráč s číslem 16. Radek Koncal.  Ve stejný čas odešel hráč domácích s číslem 17.Ales Reich  a nahradil jej hráč s číslem 14. Antonin Borisov.Hoste využili střídání pouze jednou .V 70.minute odešel střelec jedné z branek  Ukrajinec Yevhenii Levchenko.Utkani se hrálo slušně na obou stranách.O tom svědčí,že nebyla udělena ani jedna žlutá karta. Domácí tým si připsal důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Líně
Milan Šluk (asistent trenéra): Nastoupili jsme do zápasu bez tří hráčů základní sestavy.Prvních 15 minut z naší strany docela byl docela slušný.Nastoupili do zápasu také dva dorostenci.První poločas jsme prohrávali 4:0.Druhý poločas jsme hru vyrovnali a vstřelili také dva góly.Na zvrat v zápase to bohužel nestačilo.Mile mě překvapil výkon dorostence Davida Kuleho.Ve středu pole odehrál svůj standard Tomáš Aschenbrenner.Nemohu opomenout ani kvalitní zápas ukrajince Yevhenije Levchenko.



Sestavy


TJ Sokol Trnová
J. Kříž [-] - A. Reich [-] (86. R. Končal [-] ) , P. Mazák [-] (86. A. Borisov [-] ) , P. Chocholatý [-] , P. Dolejš [-] , L. Baloun [-] , M. Chocholatý [-] , V. Kodera [-] (30. J. Klik [-] ) , M. Hauzner [-] , P. Kříž [-] , P. Kráčina [-]

TJ Baník Líně
R. Anders [-] - F. Hodaň [-] , Y. Levchenko [-] (70. J. Macho [-] ) , T. Šoul [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , M. Dudík [-] , O. Kryshtal [-] , L. Toth [-] , M. Kuna [-] , D. Kule [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škoda Pavel - ŠMÍDL Milan (N), BERAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí výběr je jasným favoritem a ocekavam výhru domácích.