3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Nečtiny přijely v devíti!


Branky


9

Utkání v Chodově začalo dosti neobvykle. Nečtiny neposkládaly plnou jedenáctku, a tak byl zápas takřka rozhodnut. Hosté se drželi, ale na Chodov to nestačilo a odjeli domů bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se pouze na jednu branku

Utkání v Chodově se velice rychle rozjelo. Už ve 2. minutě slavili domácí, když se bleskovou rozehrávkou prosadil mladý Matěj Schrödl. Hostům s neplným kádrem nezbývalo nic jiného než se ve všech lidech postavit do brány a čekat na chybu soupeře. Nečtiny tímto způsobem statečně bránily až do 41. minuty, kdy přišlo zvýšení stavu na 2:0. Tentokrát se trefil Lukáš Reiniger, a tím i završil první polovinu zápasu. Nečtiny se první poločas snažily o velice defenzívní hru s dlouhými nákopy za obranu. Domácí naopak bušili do částečně zavřených vrat. 

 

 

 

Nečtiny si udržely úctyhodný výsledek

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Chodov se hnal dopředu, ale v zahuštěném prostoru neměl šanci na přímou střelu. Mnohokrát se domácí snažili vystřelit i z delší vzdálenosti, ale ke gólové radosti to nevedlo. Zlomil to až v 61. minutě kapitán domácích Martin Holar, který z přímého kopu dokázal prostřelit hostujícího gólmana a zvýšit na 3:0. Do konce zápasu se už skóre neměnilo, a tak si Chodov připisuje další vítězství na domácí půdě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Chodov
Hráč, Martin Holar: Hrálo se těžce, když soupeř byl zatáhnutý na svoji 16ce skoro celý zápas. Určitě jsme čekali více klidu ve finální fázi a v zakončení. A samozřejmě více gólů. Ale jsem rád za můj zkušený přímý kop a za dobrý výsledek do příštího derby s Postřekovem.




Sestavy


TJ Tatran Chodov
J. Doležal [-] - J. Hanák [-] (68. L. Richter [-] ) , K. Strejc [-] , T. Knopp [-] , P. Holar [-] (81. T. Hruška [-] ) , M. Schrödl [-] (60. D. Janek [-] ) , M. Holar [-] , L. Reiniger [-] , M. Lorenz [-] , L. Holar [-] (60. T. Cuhra [-] ) , L. Hrubý [-]

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - M. Hlous [-] , V. Šedivec [-] , F. Socha [-] , J. März [-] , K. Junas [-] , P. Kasal [-] , Š. Skalník [-] , V. Šojsl [-]

ŽK: 37. J. Hanák - 49. F. Socha , 60. J. März .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Zavadil Jan - PAJMA Zdeněk (N), ŠKUBAL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Výhra domacich

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích