M. Říha 49. (p.)
1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovičtí začali sezonu parádně! Osm gólů ve dvou zápasech a šest bodů!


Branky


49. M. Říha (p.) - 4. M. Vodička (vl.) , 11. J. Gabčo , 58. J. Kozák , 78. J. Kozák
0

Vstup do sezony mají pohádkový! Dva zápasy, šest bodů a osm vstřelených branek! Neratovice-Byškovice prožívají skvělý start do nové sezony a naposledy to odnesl celek Loun, který na domácí půdě prohrál 4:1. Dvěma brankami se v zápase blýsknul hostující útočník Josef Kozák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový začátek hostů

Už ve čtvrté minutě utkání si dal nešťastně vlastní branku lounský záložník Vodička. A neratovické hráče gól z úvodu zápasu povzbudil velikým způsobem - za šest minut to už bylo o dvě branky, přesně mířil Josef Gabčo, který vstřelil svou čtvrtou branku v sezoně. S trochou nadsázky lze tak říct, že se Gabčo postaral o polovinu vstřelených branek svého týmu. Hráči nováčka z Loun se k vážnější šanci nedostali a když už byla neratovická obrana překonaná, se vším si s přehledem poradil brankář Hodan. Do šaten se tedy šlo za stavu 2:0 pro hosty. 

Dva góly Kozáka rozhodly o výhře Neratovic

Hostující brankář si vybral slabší chvilku hned z kraje druhého poločasu. Po chybě ve vápně snížil na rozdíl jediného gólu Marek Říha a Lounům stačil k remíze jediný gól. To by ovšem nesměl být na hřišti útočník Josef Kozák, který v osmapadesáté minutě vrátil hostům dvoubrankové vedení. Definitivně o výhře Neratovic-Byškovic rozhodl znovu Kozák, když dvanáct minut před koncem utkání vstřelil čtvrtou branku, na kterou Louny nedokázaly odpovědět. Neratovické hráče za týden čeká nováček z Litvínova, který překvapivě porazil Kladno, domácí Louny budou chtít napravit zaváhání v Litoměřicích. 



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Václav Marhan, vedoucí Neratovic-Byškovic: "Měli jsme rychlý vstup do utkání, rychle jsme vedli o dvě branky. Soupeř nebyl schopný ničeho, mohli jsme dát branek i více. Bohužel jsme po hrubé chybě inkasovali, ale nakonec to zvládli, na konci zápasu dali rozhodující branky a zaslouženě vyhráli."



Sestavy


FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - M. Minařík [-] (80. M. Havlíček [-] ) , D. Matyáš [-] , R. Němec [-] , M. Vodička [-] (61. J. Köchrt [-] ) , V. Trup [-] (68. J. Baňka [-] ) , L. Koubek [-] (76. P. Vokurka [-] ) , P. Soukup [-] , M. Říha [-] , L. Jamrich [-] , K. Krejčík [-]

FK Neratovice-Byškovice
Š. Hodan [-] - L. Gazdík [-] , P. Jína [-] , V. Vorasický [-] , R. Šulc [-] - M. Rejman [-] , M. Chládek [-] , M. Lovíšek [-] , R. Kokoška [-] - J. Gabčo [-] , J. Kozák [-] -

ŽK: 23. M. Minařík , 40. M. Říha , 61. M. Vodička , 84. J. Köchrt - 22. P. Jína , 33. M. Chládek , 47. Š. Hodan . ČK: 70. M. Říha .
Místo: tráva. Počet diváků: 390. Rozhodčí: Kubec Václav - ŠTRINCL Pavel, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.