Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno dobylo hřiště Horních Měcholup, domácí utrpěli debakl


Branky


0

Fotbalisté Kladna přistoupili k zápasu na hřišti Horních Měcholup zodpovědně, i když domácí fotbalisté jim to více než usnadnili, a domů odjížděli s třemi body po vysokém vítězství 6:0. Horní Měcholupy stále čekají na první výhru a co nejdříve potřebují zabrat, zatímco Kladno se dostalo do čela vyrovnané tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodla čtrnáctá minuta

Kladno nenechalo nic náhodě a od úvodních minut diktovalo tempo hry, k čemuž přispěl i chladný začátek od domácích fotbalistů Horních Měcholup. Na úvodní gól se čekalo pouze do čtrnácté minuty, v níž se prosadil Jan Štoncner a prakticky rozhodl o osudu utkání.

 

Horní Měcholupy pokračovaly ve vlažném tempu, a přestože se dostaly občas do náznaků šancí, žádnou velkou brankovou příležitosti si nevypracovaly. Sedm minut před koncem prvního poločasu navíc inkasovali domácí fotbalisté druhý gól, když se přesnou střelou zaskvěl Štěpán Hanzlík a společně se svými spoluhráči odcházel do kabin za dvoubrankového vedení 2:0.

Kladno po přestávce dominovalo a střílelo góly

Kladno bylo na koni a po přestávce pokračovalo ve své dominantní hře a bylo jen otázkou času, kdy se roztrhne pytel s góly, který otevřel ve druhém poločase jako první Marek Tóth, který devět minut po začátku druhého poločasu zvyšoval už na 3:0, to však ale nebylo ani zdaleka vše.

 

Hostující fotbalisté rozjeli velký kolotoč a po hodině hry se jim během pouhých pěti minut podařilo vstřelit další dva góly, o které se postarali Štěpán Hanzlík, jenž vstřelil svůj druhý gól v dnešním střetnutí a Tomáš Procházka. Střelecký účet fotbalistů z Kladna uzavřel minutu před koncem Filip Suchý, který upravil skóre na konečných 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Měcholupy
Jakub Slezáček (trenér SK Horní Měcholupy): „Až na pár světlých chvilek, mělo celý zápas ve své režii Kladno. Naši kluci jako by ani vyhrát nechtěli. Těžko by jsme po dnešním zápase hledali v naší kabině propocený dres. Stále tak čekáme na výhru, kterou ale s takovými výkony není možné očekávat. V příštím kole na nás čeká soupeř z Neratovic - Byškovic. Většina hráčů a celý realizační tým, má jistě dodnes v hlavě, jak emotivní zápas to tenkrát byl. Je tedy na místě se zdravě naštvat a udělat konečně ten krok vpřed! Ten krok vpřed tabulkou, který tolik potřebujeme.“




Sestavy


SK Horní Měcholupy
O. Čáp [-] - O. Žitný [-] , M. Borek [-] , M. Bláha [-] (28. V. Karvánek [-] ) , D. Hájek [-] (71. O. Máca [-] ) , J. Řezníček [-] (55. P. Havlíček [-] ) , M. Čech [-] , M. Boček [-] , J. Markuzi [-] , D. Baran [-] (71. D. Kreuzer [-] ) , T. Vejr [-]

SK Kladno
J. Tesař [-] - J. Štoncner [-] (77. S. Skořepa [-] ) , J. Pechr [-] , V. Kolmistr [-] (79. D. Šíma [-] ) , F. Suchý [-] , T. Procházka [-] , J. Růžička [-] , V. Kalina [-] , Š. Hanzlík [-] (69. P. Růžička [-] ) , J. Veselý [-] , M. Tóth [-] (74. J. Procházka [-] )

ŽK: 83. F. Suchý .
Hráči zápasu: Š. Hanzlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - VOJTĚCH Lukáš, PETŘÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.