1:3
(1:1)
16. M. Tóth
53. M. Tóth
86. F. Suchý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 14:00

9.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tóth vystřelil Kladnu v Litoměřicích tři body


Branky


41. V. Pavlíček - 16. M. Tóth , 53. M. Tóth , 86. F. Suchý (p.)
0

Marek Tóth v sobotu odpoledne blýskl v zápas devátého kola Divize B na hřišti Litoměřic, kde dvěma góly pomohl k výhře Kladna 3:1. Kladno v minulém kole prohrálo doma na penalty s Neratovicemi a nyní své klopýtnutí dokonale napravilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litoměřice tahaly v prvním poločase za delší konec lana

Litoměřice vstoupily do zápasu dobře a jako první mohl otevřít střelecký účet zápasu Jakub Novotný, po němž se vzápětí neprosadili obránce Jaromír Hála, kapitán Miroslav Novotný a ani Vít Pavlíček. Pokud by domácí hráči vydrželi celý zápas hrát v nasazeném tempu, radovali by se ze zisku tří bodů, jenže také Kladno začalo vystrkovat drápy.

 

Domácí Litoměřice své šance neproměnily a po čtvrthodině hry za to pykali, když se krásnou střelou z pětadvaceti metrů prosadil Marek Tóth a vymetl přesně pravý roh brány. Ačkoliv domácí inkasovali jako první, rozhodně se nevzdali a naopak znovu zvýšili obrátky. Kladno dlouho odolávalo a vypadalo to, že do kabin odejde s jednobrankovým vedení.

 

Nakonec se tak ale nestalo a hráčům Litoměřic se podařilo krátce před koncem prvního poločasu vyrovnat, když Jakub Novotný našel přesnou přihrávkou Petra Tichého, který mohl zkusit vypálit, místo zakončení ale ještě posunul míč před bránu na Víta Pavlíčka, který míč uklidil do prázdné brány. Oba týmy tak odcházely do kabin za nerozhodného stavu 1:1, ačkoliv tomu tak nemuselo být, kdyby domácí lépe vyřešili tři slibné příležitosti.

Kladno dalo soupeři lekci z produktivity

Litoměřice po přestávce pokračovaly v nasazeném trendu a domácí jevili velkou touhou po vítězství, jenže domácím se nadále střelecky nadařilo a góly tak padaly pouze na opačné straně hřiště. Kladno opět trestalo a tentokrát dokonce dvakrát. Necelých deset minut po přestávce se nejprve prosadil Marek Tóth, který nádhernou střelou z volného volného přímého kopu strhl vedení na stranu svého týmu a vymetl přesně levý horní roh brány.

 

Ačkoliv se ani tentokrát Litoměřice nesesypaly a snažily se o vstřelení vyrovnávacího gólu, ten ale na rozdíl od prvního poločasu tentokrát nepřišel a defenitivní pojistku přidal čtyři minuty před koncem po faulu v pokutovém území z penalty Filip Suchý. Litoměřice odehrály velice slušný výkon, se kterým mohou být spokojeny, bohužel pro ně ale brali body hosté z Kladna.



Ohlasy k zápasu



SK Kladno
Ivan Pihánek (trenér SK Kladno): „Kladl jsem hráčům na srdce, že nesmí nic podcenit a hrát na hraně fair play, což se vyplatilo. Ne náhodou jsme nejnebezpečnější hráče domácích zdvojovali. Pakliže jsme vyhráli, můžeme za to poděkovat střeleckým dispozicím Tótha, který se prosadil dvakrát.“



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - F. Svoboda [-] (75. L. Krejza [-] ) , J. Hála [-] , M. Novotný [-] , L. Beran [-] - J. Novotný [-] (87. J. Horváth [-] ) , M. Rapavý [-] (67. M. Suchý [-] ) , J. Seidl [-] , M. Pokorný [-] (87. M. Macháček [-] ) - P. Tichý [-] , V. Pavlíček [-]

SK Kladno
J. Tesař [-] - J. Štoncner [-] (82. D. Čížek [-] ) , V. Kolmistr [-] (85. D. Šíma [-] ) , J. Pechr [-] , F. Suchý [-] , T. Procházka [-] (65. J. Procházka [-] ) , J. Růžička [-] , V. Kalina [-] , Š. Hanzlík [-] (58. P. Růžička [-] ) , J. Veselý [-] , M. Tóth [-]

Hráči zápasu: V. Pavlíček - M. Tóth .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.