3:2
(2:2)
28. P. Mazurek
32. D. Filipek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýdek konečně zabral a porazil Lokomotivu "B"


Branky


1. A. Puczok , 39. A. Puczok (p.) , 89. F. Szotkowski - 28. P. Mazurek , 32. D. Filipek (p.)
17

Nýdek před tímto kolem neprožíval zrovna příjemné chvíle. Několik zápasů nezískal ani bod a co je nejhorší, ani neskóroval. Zlomit to hodlali proti rezervě petrovické Lokomotivy. Ta přijela tentokrát bez opor z A-týmu, a to i díky termínové kolizi, kdy jejich A-tým hrál v Oldřišově. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

First minute gól

Nýdeckým se konečně alespoň na lavičku náhradníků posadil Lukáš Mendrok, který se zotavuje po zranění a svému celku zejména v posledních zápasech citelně chyběl. Trenérskému štábu, tak dělala vrásky na čelech pouze absence Kantora, jinak byl tým kompletní. V bráně nechyběl, v minulém kole fantasticky chytající Stach, kapitánskou pásku měl na paži opět Spratek. Na straně hostí, jak už bylo řečeno chyběli hráči, kteří nastupují i za A-tým. Konkrétně chyběl například Ostáš, který dal v minulém utkání 2 branky. Pro zajímavost, Ostáš odehrál v Oldřišově za A-tým dnes 90.minut. Do brány Lokomotivy se postavil Valčík, protože Siuda si plnil rovněž povinnosti v A-týmu, kde dokonce nastoupil v 77.minutě.

 

Utkání z pohledu domácího celku začalo nejlépe, jak mohlo. Skóre se totiž měnilo už v úvodní minutě. Míč propadl za obranu hostí, kde si jej našel Puczok a propálil Valčíka - 1:0. Tento gól domácí uklidnil a v utkání byli zpočátku více na míči. V 7.minutě se opět ukázal Puczok, jeho únik od lajny ale brankou neskončil a Valčík si připsal úspěšný zákrok. 

 

Hosté se následně osmělují k prvním náznakům ofenzivních akcí. Několik standardních situací zahrávaných v jejich podání ale vyrovnávací brankou nekončí. Tou končí až akce z 28.minuty. Přetažený centr si na zadní tyči našel Mazurek a obstřelil Stacha - 1:1. O čtyři minuty už bylo s domácími zle. Hosté dostali příležitost zahrávat pokutový kop, který Denis Filipek proměnil - 1:2.

 

Běžela 37.minuta utkání a domácí Szotkowski se prodral kolem postranní čáry a brankář Valčík předvádí skvělý zákrok. O minutu později byli domácí vyrovnání blíž, Cienciala trefuje spojnici břevna a tyče. Uběhlo dalších sesedat sekund a domácí se dočkali penalty. K té se postavil Puczok a s notnou dávkou štěstí ji proměnil. Otřel ji o obě tyče a až poté míč zapadl do branky. Ve 43.minutě Příborský střílí mimo. Touto akcí konci zajímavé momenty první půle.

Last minute gól strhl vítězství na stranu domácích

Druhá půle na první šance nenechala dlouho čekat a prvním, kdo se hlásil o slovo byl Guznar, ten ale mířil vedle. V 50.minutě se opět přes postranní čáru prodíral Szotkowski, ale krásná individuální akce zakončením neskončila.

 

V 58.minutě se hostující hráči odhodlali ke střele ze zhruba 30 metrů, ta ale těsně minula břevno. V 67.minutě kopal přímý kop kapitán domácích Spratek, jeho bombu pod horní tyč vyráží Valčík. 

 

Blížil se závěr utkání a v 86.minutě se k centru dostal Cienciala a Příborský měl vedoucí branku doslova na dosah. Jen mířil před odkrytou bránou nad! 

 

Cienciala si složil reparát minutu před koncem. Tentokrát odcentroval na hlavu Szotkowskeho a ten strhl vítězství na stranu domácích! 

Hostujícímu celku nezbyl čas na odpověď a utkání tedy skončilo vítězstvím Nýdku 3:2!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok: Těžký zápas, první poločas hodně vyrovnaný, ale ve druhém poločase jsme ukázali větší bojovnost a posledních dvacet minut jsme soupeře vyloženě tlačili, měli jsme hodně střel a ujala se až jedna z posledních, možná šťastná, ale zasloužená výhra




Sestavy


TJ Sokol Nýdek
D. Stach [-] - F. Szotkowski [-] , P. Turoň [-] , P. Příborský [-] , T. Spratek [-] , P. Placzek [-] , T. Guznar [-] , A. Puczok [-] , V. Szmek [-] , R. Tlacháč [-] , L. Cienciala [-]

TJ Lokomotiva Petrovice B
L. Valčík [-] - P. Šuster [-] , J. Kostura [-] , J. Giňa [-] (64. D. Krul [-] ) , D. Filipek [-] , R. Kučera [-] , L. Zetek [-] , P. Mazurek [-] (78. M. Kumpán [-] ) , J. Kuljovský [-] , M. Škuláň [-] , P. Žyla [-]

ŽK: 16. J. Giňa , 54. L. Zetek , 71. P. Šuster , 73. D. Krul , 87. D. Melichárek . ČK: 82. D. Krul .
Místo: Nýdek. Počet diváků: 253. Rozhodčí: BOČEK Robin - SMETANA Patrik, KLEČACKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pokud Trenér nebude kombinovat a nechá v útoku P. Priborskeho mohl byste prosadit a domácí by měli urvat 3body ;)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V Nýdku věřím domácím, že zlepší své výkony i když nikdy nevíte s jakým týmem nastoupí rezerva Lokomotivy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nýdek po několika nevydařených zápasech bude chtít doma s rezervou Lokomotivy plně bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích