5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrabová si doma zaslouženě uhrála 3 body


Branky


5

Fotbalisté Hrabové nastříleli soupeři z Chuchelné 5 gólů a zůstávají neporaženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní odpoledne přineslo utkání Hrabové s Chuchelnou. Ačkoli Hrabová patří k favoritům soutěže, prvních 25 minut dokázala Chuchelná držet krok. Ve 25. minutě nedosáhl obránce hostů na nahrávku, kterou zachytil Volf a upravil skóre zápasu poprvé. Podruhé se to podařilo Havlíčkovi, 4 minuty po gólu prvním, v minutě 29. Střelou zdálky překvapil gólmana Chuchelné a domácí se radovali podruhé. První poločas skončil 2:0.

 

Druhý poločas přinesl k vidění klidnou hru domácích, kteří si nenechali výhru sebrat. Naopak, ještě ji stvrdili dalšími třemi góly. V 61. minutě se trefuje Olšar. Stejný střelec mění skóre i v závěru, v 82. minutě. Na finálních 5:0 upravuje Sobotík, 2 minuty před závěrečným hvizdem sudího. Hrabová bere potřetí plný počet bodů a zůstává jediným týmem, který ještě neinkasoval jediný gól. 



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka, trenér: Pro nás smůla. Hráli jsme proti soupeři, který hraje na špici, možná i o postup. Nebýt těch všech chyb, byli jsme schopni uhrát určitě lepší výsledek, než 5:0.



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - M. Mrva [-] (80. L. Gajdoš [-] ) , A. Volf [-] , M. Brablec [-] , J. Kroker [-] , M. Olšar [-] , V. Loska [-] , M. Kulveit [-] (63. V. Dudek [-] ) , A. Havlíček [-] , P. Honěk [-] , P. Lipták [-] (63. D. Sobotík [-] )

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Rybenský [-] - D. Honěk [-] , J. Gargoš [-] (76. R. Zahradník [-] ) , D. Stefek [-] - J. Hradil [-] - F. Kocián [-] , L. Kocur [-] (61. P. Valenta [-] ) , L. Konečný [-] (69. M. Gelnar [-] ) , M. Depta [-] (61. D. Fojtík [-] ) , M. Komárek [-]

ŽK: 53. L. Konečný .
Hráči zápasu: J. Kroker - J. Gargoš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVÁK Dominik - KŘIŽÁK Ivo, VÍTEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hrabová potvrdí formu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Natálie Pavlisová

Expert: Rostislav Pavlenka
Tip experta: výhra domácích

Hrabová je dalším týmem, který letos bude hrát o postup, je stále stoprocentní. Chuchelná se již dlouhodobě trápí. Zápas bude mít jasný průběh.