2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště se pomalu zvedá


Branky


0

Tornádo přivítalo na svém hřišti "béčko" Vodních Staveb, které přijelo bez řady svých posil. Důvody byly dva: "A" tým hrál v ten samý den a oba dva celky vodníků postihla marodka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udělali první krok

První šanci v utkání si vypracovali hosté. Trestný kop z osmnácti metrů však mířil mimo tři tyče. Poté již následoval velký tlak domácí a obléhání branky, ze kterého pramenila i první branka zápasu. Gólman Vondráček a rozehrál akci, po které se ke střel dostal Patrik Kočí. Míč prošel brankářovi hostí pod tělem a do prázdné brány ho dorazil Pavel Rom. Do konce poločasu ještě domácí zahrozili z rohových kopů a hosté z brejků, skóre se již ale do poločasu neměnilo .

Vodní Stavby nedokázaly skórovat

Hradiště ve druhém poločase tlačilo ale ne a ne vstřelit pojišťovací branku. Vodníci se velmi často uchylovali k pouhému odkopávání. S postupem času se i Vodní Stavby pokusily o nějaký brejk, kterým by mohli dosáhnout na vytoužený bod. Branka ale přišla na druhé straně a domácí si mohli oddychnout. Dvě minuty před koncem dostal Karel Hamberger přihrávku do vápna a střelou k tyči nedal jinak skvěle chytajícímu Frýdlovi šanci. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Daniel Vávra (hráč): Hosté hráli v deseti, vše co mohli tak nakopli na rychlého útočníka, kterého jsme ovšem dokázali vždy ubránit, jinak celý zápas byl na jednu branku, šancí jsme měli hodně, bohužel jsme je neproměňovali. Zápas jsme měli pod kontrolou.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (sekretář): Marodka ovlivnila náš "A" i "B" tým, obzvlášť když se hrálo v jeden den. Vodníci bojovali v deseti a celý zápas byl otevřený. Druhá branka padla minutu před koncem. Pochválil bych celý tým za bojovný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Vondráček [-] - M. Blumentritt [-] , O. Pytlík [-] , M. Laštovka [-] , J. Ženíšek [-] - D. Vávra [-] (90. M. Valeček [-] ) , M. Furár [-] , P. Rom [-] , T. Krysl [-] - J. Bihary [-] (46. K. Hamberger [-] ) , P. Kočí [-] -

TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] - V. Čech [-] , M. Sýkora [-] , M. Karas [-] , J. Fiala [-] - M. Peroutka [-] , L. Hosnedl [-] , T. Sýkora [-] - D. Štec [-] - M. Říha [-] , P. Procházka [-]

ŽK: 35. M. Furár , 75. P. Rom , 86. O. Pytlík - 49. M. Sýkora , 71. D. Štec , 88. L. Hosnedl .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nešpor Petr - VOLF Karel (N), HAVEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.