3:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union bojoval, ale nic nevybojoval


Branky


47. M. Koranda , 48. D. Bulant , 72. D. Bulant - 70. M. Volf , 84. M. Čopan
0

Souboj dvou tůmu ze středu tabulky nám nabídlo deváté kolo. Union přijel na hřiště Spojů s pokusem utržit nějaké body, ale Spoja jsou doma velmi silné a doma jen tak neprohrávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté svůj plán chtěli realizovat hned od začátku, kdy na soupeře vlétli. Jejich snaha však vyšla gólově vniveč a Spoje po ustání tlaku také začaly hrát. Vytvořily si několik slibných brankových příležitostí, ale všechny zhatil brankář Unionu Jakeš svými skvělými zákroky. I díky němu nepadl v první půli žádný gól, a tak šly oba mančafty do kabin za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli se začaly dít věci. Tři minuty stačily domácím na to, aby soupeři odskočili na rozdíl dvou branek. Nejprve se ve 47. minutě prosadil Marek Koranda, který využil zaváhání v rozehrávce a vyslal na bránu tečovanou střelu, která proklouzla brankářovi mezi rukama. Poté se minutu na to trefil nikým nehlídaný David Bulant střelou k tyči. Hosté nechtěli dát svoji kůži lacino a v 70. minutě snížili na rozdíl jedné branky. Martin Volf se u postranní čáry dostal k míči a díky skvělé práci svých spoluhráčů se dostal až do středu hřiště a ranou z dobrých pětadvaceti metrů nedal brankářovi Žáčkovi šanci. Jenže o pouhé dvě minuty později to bylo opět o dvě branky. Zásluhu na tom má David Bulant, který vyslal zdánlivě neškodnou střelu. Jenže to by nesměla být tečována přímo do protipohybu brankáře - 3:1. Za hosty ještě stihl v 84. minutě snížit Michal Čopan. Londa si vzal míč uprostřed hřiště, proběhl s ním až k vápnu, kde uličkou vyslal Čopana, který se nemýlil.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Marek Feiferlík st. (hráč): Vyrovnané utkání, po šťastných gólech jsme vyhráli.

TJ Union Plzeň B
Petr Starý (vedoucí mužstva, hráč): Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale neproměnili jsme svoje šance a pak nechali hrát soupeře. Jen díky štěstí a několika skvělým zákrokům gólmana jsme až do poločasu drželi nulu. Bohužel nám vůbec nevyšel začátek druhého poločasu, kdy jsme po dvou chybách dvakrát inkasovali. Nevzdali jsme se, krásným gólem snížili, ale hned za chvilku soupeř tečovanou střelou znovu odskočil na rozdíl dvou gólů. V závěru jsme bojovali, znovu snížili, ale na víc už nezbyl čas. Výsledek asi zasloužený, Spoje byly po většinu zápasu lepší, ale zadarmo jsme jim body nedali.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
P. Žáček [-] - M. Kovacs [-] (80. J. Zíka [-] ) , P. Háva [-] (82. M. Jandoš [-] ) , M. Sartorius [-] (45. J. Reischig [-] ) , M. Feiferlík [-] , D. Bulant [-] , M. Koranda [-] , J. Nosek [-] , M. Feiferlík [-] , L. Kindl [-] , A. Radvanovský [-]

TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - D. Chlumecký [-] , O. Jakoubek [-] (45. M. Volf [-] ) , M. Vinický [-] (75. V. Jíra [-] ) , Z. Chmelík [-] - M. Čopan [-] (80. V. Bořík [-] ) , L. Londa [-] , L. Kučera [-] (75. M. Prcín [-] ) , R. Teocharis [-] , M. Šimůnek [-] - K. Kučera [-] (85. P. Starý [-] )

ŽK: 70. M. Vinický .
Hráči zápasu: A. Radvanovský - D. Chlumecký .
Místo: Plzeň - Spoje. Počet diváků: 20. Rozhodčí: VOPAT Dušan - VOLF Petr (N), HOŘÁNEK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.