Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu rozhodly až penalty


Branky


0

Union by se mohl pohybovat ve vyšších patrech tabulky, ale inkasuje až příliš mnoho branek. Tentokáte přijel jejich obranu prověřit Prazdroj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání se gólově rozběhlo až po půlhodině hry. Centr od Šimůnka uklidil do brány Michal Čopan a domácí šli do vedení. Dvě minuty na to bylo srovnáno. Po rychle zahraném outu se do úniku dostal Miloš Tříska, který ho dokázal gólově zakončit. Po těchto dvou rychlých gólech se hra opět urovnala a ani jeden mančaft do konce poločasu neskóroval. 

Úvod druhého poločasu lépe zachytil Union. Linhar krásnou nahrávkou vyslal na branku Michala Prcína, ten obešel gólmana a rozvlnil síť. Pomezní sice mával offside, hlavní rozhodčí Adamčík ale viděl situaci jinak a branku uznal. Domácí cítili, že mohou hosty porazit, ale ti mají Miloše Třísku. Po chybě obrany si vzal balón a střelou z vnitřku šestnáctky se nemýlil. Union si však vzal své vedení rychle zpět. V 75. minutě pálil Londa, nepovedená střela se dostala ke Karlovi Kučerovi, na jehož střelu pod břevno neměl brankář Kolařík nárok. Do třetice bylo vyrovnáno, tentokráte zásluhou Pavla Hyneše. Tento velmi zkušený středopolař zatočil ukázkově volný přímý kop krásně do šibenice.

Penalty jsou většinou loterie. Tentokrát tuto dovednostní soutěž vyhráli domácí. Za Union se jednou netrefil Teocharis, kdežto u hostů se neujaly rovnou tři pokusy. Opět se tedy potvrdilo, že penaltový rozstřel nepatří mezi nejoblíbenější disciplíny prazdrojských.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Petr Starý (vedoucí mužstva, hráč): Celkem vyrovnaný zápas, ve kterém jsme třikrát vedli, ale třikrát jsme to nedokázali udržet. Dost jsme kazili, pouštěli jsme soupeře lacině k míči, sami jsme svoje šance nedokázali dotáhnout. Výhra za dva body je asi nakonec spravedlivá, o ten fous lepší jsme myslím byli a penalty jsme zvládli podstatně lépe, ale přijít o výhru čtyři minuty před koncem, to zamrzí.

SK Roudná
Miloš Krýda (hráč): Na výsledku se podepsaly nějaké události, hlavně nepřítomnost trenéra. Výsledek odpovídá průběhu, rozhodčí mohl lépe posoudit některé situace, v penaltách jsme poté bohužel neuspěli.



Sestavy


TJ Union Plzeň B
M. Horn [-] - K. Kučera [-] , D. Chlumecký [-] , F. Linhart [-] , M. Volf [-] (72. Z. Lhoták [-] ) - M. Prcín [-] , L. Londa [-] , L. Kučera [-] (46. K. Kučera [-] ) , R. Teocharis [-] , M. Šimůnek [-] - M. Čopan [-] (72. P. Starý [-] )

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Hofrajtr [-] (56. R. Wais [-] ) , M. Krýda [-] (68. J. Diviš [-] ) , L. Sedláček [-] (46. J. Klíma [-] ) , P. Hyneš [-] , M. Tříska [-] , D. Urie [-] (46. M. Beriac [-] ) , V. Brejcha [-] (46. A. Dejmek [-] ) , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Hostička [-]

Hráči zápasu: M. Tříska .
Místo: Tráva. Počet diváků: 21. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - HOŘÁNEK Adam (N), BRICHCÍN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.