3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Velkého Meziříčí odjížděla z Okříšek s prázdnou


Branky


11

Zajímavý výsledek se zrodil ve 14. kole v Okříškách. Tamní fotbalisté porazili juniorku Velkého Meziříčí a v tabulce tak díky třem bodům přeskočili Přibyslav. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fiala nedovolil hostům vyrovnat

Do předehrávaného jarního kola vstoupili domácí jako uragán, když v 1. minutě zahrával Ryšavý trestný kop a hlavička Němce skončila na tyči hostující branky. O chvíli později v hostujícím pokutovém území vznikl zmatek a Vojta Bence minul odkrytou branku. Domácí se vedoucí branky přece jen dočkali, když ve 22. minutě zahrával Rampír od půlicí čáry trestný kop a po odrazech od hráčů se míč odrazil od tyče hostující branky ke zcela volnému Bendovi – 1:0. Poté hostující hráči kombinační hrou přehrávali domácí, ale jejich pokusy končily před domácím pokutovým územím. Ve 33. minutě se dostal do samostatného úniku hostující Chodák, ale skončil na Fialovi.

Domácí si vedení již pohlídali

V průběhu druhého poločasu se hra odehrávala ve středu pole. Šance bratrů Benců srazili obránci na roh. V 74. minutě se do míče opřel domácí Trnka, míč propadl v malém vápně k Ryšavému a ten z první poslal zpět před branku, kde zcela volný Bulant neměl problém skórovat – 2:0. O šest minut později měli domácí možnost zahrávat volný přímý kop z 20 metrů, k němu se postavil Dočekal, který trefil šibenici hostující branky – 3:0. Hosté se nevzdávali a v 86. minutě snížil po rychlém brejku Chalupa. Domácí si v závěru utkání pohlídali důležitou výhru.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Trnka [-] , V. Bulant [-] (80. P. Molák [-] ) , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] (85. T. Binka [-] ) , R. Bence [-] , V. Bence [-] (89. P. Dubský [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

FC Velké Meziříčí B
T. Kolouch [-] - M. Koudela [-] (85. T. Klíma [-] ) , L. Berka [-] , F. Mužátko [-] , P. Chalupa [-] , L. Benda [-] , E. Smejkal [-] , V. Crkal [-] , M. Mička [-] , O. Chodák [-] (71. O. Pospíšil [-] ) , N. Bibr [-] (49. D. Krčál [-] )

ŽK: 65. O. Benda , 86. T. Trnka , 90. R. Bence - 66. M. Mička , 88. P. Chalupa . ČK: 90. E. Smejkal .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŠRÁMEK Zdeněk, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza