2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice nepřipustily překvapení


Branky


13

Speřice chtěly před svými fanoušky odčinit prohru z minulého kola ve Velkém Meziříčí. Doma se utkaly s nevyzpytatelnou Žirovnicí. Překvapení se ale nekonalo a Speřičtí utkání vyhráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soukup otevřel skóre

Velmi dobře hrající domácí drželi po celé utkání otěže pevně ve svých rukou a svého soupeře téměř k ničemu nepustili. První gól vstřelil minutu před koncem prvního poločasu útočník Patrik Soukup a do kabin tak oba týmy šly za stavu 1:0 pro Speřice. 

Téměř po celé utkání se dějství odehrávalo na polovině Žirovnice. Hosté se za celý zápas dostali snad do jediné brankové příležitosti, ale nevyužili ji. Skórovaly naopak Speřice. Druhou branku přidal střelec Pavel Svoboda a bylo to 2:0. Lídr tabulky si dvoubrankové vedení bez problémů pohlídal a připsal si tak do tabulky krajského přeboru další tři body.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
J. Moravec [-] - T. Marek [-] , M. Řezáč [-] , M. Štěpánek [-] - D. Vlček [-] , D. Jančík [-] , M. Pohan [-] , P. Jiřík [-] (46. J. Holenda [-] ) , M. Eremiáš [-] (87. M. Linhart [-] ) - P. Soukup [-] (84. J. Boček [-] ) , P. Svoboda [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - L. Dýnek [-] , K. Tolkner [-] , V. Kněžínek [-] , M. Hřebecký [-] , J. Vodáček [-] , V. Cajz [-] (84. M. Veselý [-] ) , T. Knotek [-] , V. Kučera [-] (57. T. Hřebecký [-] ) , M. Kořínek [-] , J. Kocourek [-]

ŽK: 63. P. Soukup - 53. J. Kocourek , 56. J. Vodáček , 76. V. Cajz , 81. M. Kořínek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - HAVLÍN Marek, SRŇÁNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích