R. Ježek 50.
P. Čech 70. (p.)
2:3p.
(0:2)
16. P. Rom
21. M. Furár (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 11:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov týmovým výkonem urval bod


Branky


50. R. Ježek , 70. P. Čech (p.) - 16. P. Rom , 21. M. Furár (p.)
0

Chotíkov - Hradiště, repríza středečního pohárového utkání, ve kterém Hradiště zvítězilo o pět branek. To Chotíkov nechtěl nechat jen tak a na druhý pokus již aspiranta na postup pořádně potrápil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se dostali dle očekávání hosté. Bezděk vybojoval balón a vrátil jej proti noze Pavlovi Romovi, který se z těchto pozic nemýlí. Za malou chvíli vyslal Valeček krásnou kolmicí do vápna Biharyho, kterého ukázkově zkosil domácí obránce, bohužel pro Chotíkov musel podle pravidel být nařízen pokutový kop. Brankář Novák chtěl exekutora vystát, ale Martin Furár se nenechal rozhodit a bezpečně proměnil. Chotíkov ale tyto dvě slepené trefy nepoložily. Naopak domácí zvýšili aktivitu, ale gól se jim do poločasu vstřelit nepodařilo.

Branku se aktivním domácím podařilo vstřelit v 50. minutě. Po chybě hostujícího brankáře dostal míč před prázdnou bránu Richard Ježek, pro kterého byla úloha již snadná. A Chotíkov vstřelil kýžený vyrovnávající gól v 70. minutě, když se z penalty prosadil Pavel Čech. Oba týmy mohly utkání rozhodnout ve svůj prospěch, ale žádná šance se již gólově neujala, a tak se šlo na penalty.

Domácí si ve třetí sérii vylámali zuby na gólmanovi Česalovi a vítězný gól vstřelil hostující Vávra.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Martin Vyskoč (hráč): Utkání bych zhodnotil jako podařený zápas, hra byla dobrá, až na pár chyb v obraně, z kterých jsme inkasovali zbytečně dva góly. Ve druhém poločase jsme zabojovali a po výborném výkonu vytěžili, remízu bohužel jsme nezvládli penaltový rozstřel, ale to je vždy sázka do loterie.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Filip Šperl (hráč): V Chotíkově jsme hráli tento týden již jednou v rámci poháru OFS. Věděli jsme, že nesmíme nic podcenit. Do utkání jsme vstoupili dobře, vytvořili jsme si náskok a po prvním poločase vedli. Bohužel z kraje druhé půle soupeř snížil. V dalších minutách jsme měli šance na navýšení vedení, jenže je neproměnili a soupeř ze smolné penalty vyrovnal. Penaltovou loterii jsme sice zvládli, ale ten chybějící bod je ztrátou.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
P. Novák [-] - T. Varga [-] (46. M. Vyskoč [-] ) , A. Bělohlavý [-] , D. Kestler [-] , P. Malata [-] , D. Kristl [-] , M. Rubáš [-] , P. Čech [-] , P. Novák [-] , M. Hauer [-] , R. Ježek [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Česal [-] - M. Furár [-] , M. Blumentritt [-] , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] (70. F. Šperl [-] ) - J. Bihary [-] , T. Krysl [-] , D. Vávra [-] , P. Rom [-] - P. Kočí [-] , M. Bezděk [-] (78. K. Dendis [-] )

ŽK: 14. P. Čech , 29. D. Kestler , 56. P. Malata , 68. M. Vyskoč - 19. J. Bihary , 60. M. Blumentritt , 61. O. Pytlík , 71. F. Šperl .
Hráči zápasu: R. Ježek - M. Furár .
Místo: Tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Šlauf Jiří - FRYČEK Jaroslav (N), VOLF Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.