Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:00

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť obrala favorita o body


Branky


14

Do Náměště nad Oslavou přijeli hosté oslabeni o několik hráčů, i tak si vytvořili herní převahu. Domácí ovšem trestali chyby a byli efektivnější v proměňování šancí. Bodovat si bezesporu zasloužili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ve znamení neproměňování pelhřimovských šancí

Již ve 2. minutě utkání vybojoval roh Viktora, do vápna vyslal zrádný skákavý přízemní centr Homolka, nikdo z pelhřimovských hráčů se ale bohužel ke střele nedostal. V 8. minutě dostal dopředu dlouhý balon Vlk a ocitl se sám před brankářem domácích, na penaltě ale podklouzl a domácí tak měli spoustu času míč uklidit do bezpečí. O minutu později se ke slovu dostali i domácí, když vybojovali rohový kop. S tím si ale obrana Pelhřimova bez problémů poradila. Ve 13. minutě Náměšť prověřila pozornost brankáře Holického, když předtím hosté na půli faulovali a domácí tak dostali k dobru standardku. Centr do vápna ale Holický velmi dobře vystihl.

 

Ve 20. minutě se dopustili hosté nedovoleného zákroku a domácí tak měli další standardku, tu rozehrál Chlup, ale obrana Pelhřimova odvrátila centr na roh. Po něm centr Durajky odhlavičkoval do bezpečí Kostroun. Ve 23. minutě se měnilo poprvé skóre, a to po chybě Homolky, kdy mu domácí sebrali míč a na střelu Durajky nemohl zraněný a předtím ošetřovaný gólman Pelhřimova už reagovat – 1:0. Následně jej vystřídal náhradní gólman Sochor. Hosté byli blízko vyrovnání ve 29. minutě, když další gólovou šanci nevyužil Vlk. Ve 30. minutě se Pelhřimov dočkal. Ve vápně byl faulován Benda a nařízený pokutový kop nadvakráte proměnil Adam Šimon. Vedení se Pelhřimov mohl ujmout ve 34. minutě, když dostal dlouhý míč od Točíka Vlk, jeho střela ale minula odkrytou bránu Náměště. O pět minut později kopali Pelhřimovští dva rohy za sebou, ani z jednoho ale branku nevytěžili. Gól nepadl ani ve 45. minutě, když hosté hezky zakombinovali, ale finální přihrávku vystihl domácí gólman. Poločasové skóre tak bylo 1:1.

Zedníček vystřelil Náměšti bod

V druhé půli začaly oba týmy opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu. V 55. minutě založil po levé straně akci Homolka a vybojoval pro Pelhřimov roh. Po jeho následném rozehrání si míč ve vápně našel Šimon a hlavičkou se snažil strhnout vedení na stranu svého týmu, proti byl ale domácí gólman. O tři minuty později poslal zleva do vápna centr Homolka, pelhřimovský záložník Fical ale hlavičkoval pouze do domácího gólmana. V 60. minutě poslal ulicí balon mezi obránce Točík, na něj si naběhl Benda, jeho střelu ale domácí Tumurbaatar odvrátil na roh. Herní převahu vyjádřili hosté v 64. minutě, když se prosadil Kostroun – 1:2. Domácí mohli srovnat skóre hned minutu na to…využili chyby v obraně hostujícího celku, ale jejich střelecký pokus mířil mimo Sochorovu bránu. I další střelecký pokus Náměště ze 77. minuty nebyl přesný a Sochor ani nemusel zasahovat.

 

V 82. minutě hostující tým fauloval a domácí tak kopali standardku, z ní se pěkně trefil Zedníček a bylo vyrovnáno – 2:2. Hosté se snažili v posledních minutách zvrátit vítězství na svou stranu, ale v 85. minutě střelecký pokus Homolky zprava mířil jen těsně vedle tyče. V 87. minutě naopak byli blízko třem bodům domácí, a to když po předchozí neúspěšné akci Pelhřimova šli domácí do brejku, ale svojí asi největší gólovou šanci v tomto zápase nevyužili, střela minula odkrytou bránu Pelhřimova. Na ukazateli skóre tak po skončení utkání svítilo 2:2 a body se po právu dělily.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Pavel Regásek (trenér): „Musím říct, že mně dnes úplně nemrzí to že jsme ztratili v Náměšti 2 body, ale jakým způsobem jsme je soupeři darovali. Náš dnešní soupeř si bod za jeho výkon zcela určitě zasloužil. Z mého pohledu utkání dnes ovlivnily hlavně dva faktory, tj. hrubá individuální chyba našeho obránce a trestuhodně zahozené dvě 100% brankové příležitosti z prvního poločasu. I přes to jsme se dokázali vrátit do zápasu a obrátit skóre v náš prospěch. Bohužel na samotném konci zápasu jsme si ale nedokázali pohlídat jedinou standardní situaci domácích za druhý poločas a tím přišli o příznivý výsledek. Musíme se poučit z chyb a v domácím utkání s Přibyslaví zase potvrdit že stále patříme do úplné špičky naší soutěže.“



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - J. Rubák [-] , T. Tumurbaatar [-] , T. Nekuda [-] (86. M. Homola [-] ) , M. Cabák [-] - P. Hrobař [-] (70. S. Zedníček [-] ) , R. Durajka [-] , M. Matoušek [-] (81. J. Hort [-] ) , J. Tomek [-] (46. M. Netrda [-] ) , J. Chlup [-] - M. Chadim [-] (70. M. Anna [-] )

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] (23. J. Sochor [-] ) - M. Kostroun [-] , A. Šimon [-] , J. Homolka [-] , A. Fikar [-] - P. Fical [-] (82. J. Honzl [-] ) , O. Točík [-] , D. Viktora [-] - P. Benda [-] , J. Vlk [-] , O. Blažek [-] (71. L. Vopálenský [-] )

ŽK: 64. J. Chlup , 68. J. Rubák - 41. O. Točík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - LANDSMAN David, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radka Vazačová

Expert: Martin Chadim
Tip experta: remíza

Pelhřimov je největší favorit soutěže, ale určitě nastoupíme s cílem vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza