M. Furár 29.
P. Rom 40.
P. Rom 81.
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště znovu vítězně


Branky


29. M. Furár , 40. P. Rom , 81. P. Rom
0

Do Hradiště se rozhodně pro body nejzdí, což za nedlouho zjistily také Spoje, které ale bývají vždy hodně nepříjmným týmem, který dokáže soupeře hodně potrápit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci utkání měli hosté, ale svůj samostatný únik neproměnili, neboť ho Vondráček svým bravurním zákrokem lapil. Poté se slova ujal domácí mančaft. Po pár příležitostech se gólově ujala až ta z 29. minuty. Na jeden z mnoha rohových kopů si ukázkově naběhl Martin Furár a hlavou překonal brankáře Žáčka. Pět minut před koncem poločasu vystihl domácí Bihary rozehrávku soupeře, uháněl sám na bránu, udělal kličku gólmanovi a nakonec balón ještě předložil lépe postavenému Pavlovi Romovi, který z bezprostřední blízkosti trefil odkrytou síť.

Druhý poločas byl velmi podobný tomu prvnímu. Hradiště dál drželo otěže zápasu pevně ve svých rukou a Spoje se dostávaly do šancí hlavně po standartních situacích. Domácím vyšla další gólová akce v 81. minutě, když Ženíšek prošel podél lajny až do vápna, přihrál pod sebe naběhnuvšímu Pavlovi Romovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Zápasu tímto gólem dal také korunu a Hradiště si tak z tohoto duelu odnáší tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Daniel Vávra (hráč): Spoje přijeli s hodně omlazenou sestavou, čehož jsme využili a až na pár výjimek jsme zápas kontrolovali, Vondrys si ale nulu určitě zasloužil, soupeř občas předvedl hezkou akci, ale my jsme kromě hezkých akcí byly i efektivní v zakončení, zejména musím vyzdvihnout akci Bihyho, kdy udělal kličku gólmanovi a přihrál před prázdnou branku Pavkovi. Zápas jsme kontrolovali, podle mě zaslouženě 3:0.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Vondráček [-] - M. Blumentritt [-] , O. Pytlík [-] , M. Laštovka [-] , J. Ženíšek [-] - D. Vávra [-] (63. K. Hamberger [-] ) , P. Rom [-] , M. Furár [-] , T. Krysl [-] (46. M. Beránek [-] ) - P. Kočí [-] (84. F. Šperl [-] ) , J. Bihary [-] (77. M. Bezděk [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
P. Žáček [-] - P. Procházka [-] (70. O. Ladislav [-] ) , D. Bulant [-] , J. Kolečko [-] , M. Feiferlík [-] , J. Reischig [-] , M. Kovacs [-] , F. Novický [-] , M. Feiferlík [-] , P. Háva [-] , K. Blažek [-]

ŽK: 5. M. Laštovka - 17. P. Háva , 42. F. Novický , 47. J. Reischig .
Hráči zápasu: J. Bihary .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Duspiva Václav - VOLF Karel (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.