2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra domácích


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí Újezd na svém hřišti dnes přivítal hosty z Miřkova. Od počátku to byl vyrovnaný zápas, který se ale musel líbit. Jako první o sobě dali vědět hosté, kteří po chybě domácí obrany vstřelili první branku. Postaral se o to Tomáš Šindelář, který střelu z hranice vápna dokonale uklidil k tyči. Běžela 11 minuta zápasu. Domácí brankář neměl žádnou šanci zasáhnout. Domácí ale pomalu začali přidávat na obrátkách a tato snaha se jim vypatila na konci prvního poločasu, kdy se trefil Tomáš Pazdera a srovnal skóre na 1:1, přesně minutu před koncem poločasu. Stejným skórem první poločas i skončil.

 

Ve druhém poločase domácí Újezd pomalu začal přebírat kontrolu nad zápasem a převzal i iniciativu. Hostující tým prakticky k ničemu nepustili a navíc svou kontrolu korunovali v 62 minutě, kdy na konečných 2:1 pohotově upravil Petr Wolf. Všechny body tak zůstávají na domácím hřišti Újezda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Újezd
Bohumil Ledvina: Byl to vyrovnaný zápas hlavně na začátku, kdy po naší chybě hosté dali gól. Pak se nám podařilo vyrovnat a v druhém poločase jsme prakticky kontrolovali zápas. Hosty jsem už k ničemu nepustili.




Sestavy


TJ Sokol Újezd
L. Šindelář [-] - J. Frei [-] , T. Pazdera [-] , R. Bláha [-] - M. Gibfried [-] , J. Čermák [-] , J. Benušík [-] , M. Beran [-] - P. Wolf [-] , P. Socha [-] - P. Benda [-]

FK Miřkov
B. Martínek [-] - A. Benda [-] , T. Šindelář [-] , Z. Sláma [-] , P. Falout [-] , Z. Lapáček [-] , P. Marek [-] , J. Vlček [-] , P. Cihlář [-] , V. Soukup [-] , V. Voráč [-]

ŽK: 88. J. Benušík - 49. J. Vlček , 56. V. Soukup .
Místo: Újezd. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Svičarský Petr - LEDVINA Bohumil (N), ÚTERSKÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.