L. Hajs 75.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 14:00

2.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodly dva rychlé góly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V dnešním hodně teplém počasí se na hřišti Meclova předvedli hráči Sokola Pocinovic. Hrálo se v opačném pořadí kvůli slavnostem, které se konaly v Pocinovicích. V prvním poločase bylo k vidění několik šancí na obou stranách. Hlavně domácí byli v tomto smyslu aktivnější, ale nedokázali se prosadit. Doslova se předbíhali v zahazování šancí. A jak to tak bývá, samozřejmě uhodilo na druhé straně. Hosté na konci prvního poločasu, konkrétně ve 39 minutě, šli do vedení po vydařené střele Filipa Sedláčka. Domácí nadále zahazovali své šance a tak šli do šaten s vedením hosté.

 

O poločasové přestávce odjelo několik hráčů Meclova na zápas A týmu a tak se sestava domácích malinko pozměnila. Hosté si hlídali výsledek a z kraje druhého poločasu dvěma rychlými brankami rozhodli o osudu zápasu. Nejdříve hned po změně stran zvýšil vedení Tomáš Janda, aby pak pět minut na to přidal třetí branku Libor Bočan. Domácí snaha neměla přesné parametry a šancí po třetím gólu hostů ubývalo. Domácí se nakonec dočkali v závěru zápasu alespoň čestného úspěchu, o který se postaral Lukáš Hajs. To bylo ale ze strany domácích vše, hosté z Pocinovic kontrolovali zápas až do samého konce a zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pocinovice
Jan Koch: Pocinovice přijelo ve velmi silné sestavě, po 3 gólu kontrolovali zápas a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ ZD Meclov B
P. Svoboda [-] - L. Hajs [-] , Z. Paidar [-] , S. Štecha [-] - J. Chloupek [-] , P. Malík [-] , J. Vlasák [-] (46. J. Koch [-] ) - M. Švajka [-] , J. Dufek [-] , M. Leškoviat [-] (35. O. Malý [-] ) - J. Škarda [-] (46. P. Vejlupek [-] )

TJ Sokol Pocinovice
Š. Pavlík [-] - L. Bočan [-] - M. Beneš [-] , Z. Kalivoda [-] , F. Sedláček [-] , J. Velek [-] (46. L. Bočan [-] ) , P. Paliar [-] , V. Novák [-] , M. Jehlík [-] , T. Janda [-] (88. L. Jakuš [-] ) , V. Gergely [-]

ŽK: 48. P. Svoboda , 80. J. Chloupek - 53. M. Beneš .
Hráči zápasu: L. Hajs - T. Janda .
Místo: Meclov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jurčík Ondřej - FLOSMAN Miroslav (N), TOMAN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.