Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak – První chodská Klenčí B po třetí za sebou prohrál.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas lépe zvládli hosté

 

Po dvou porážkách z poslední dvou kol přijeli hráči Klenčí k zápasu na hřiště Poděvous, které doma ještě nebodovaly. První poločas byl vyrovnaný, přinesl pěkný fotbal, hlavně ze strany hostujícího celku. Byly k vidění šance na obou stranách, ale padl z nich pouze jeden jediný gól a měli ho na svědomí hosté z Klenčí. V druhé polovině prvního poločasu se prosadil jejich hráč Michal Čipera a zajistil tak svému týmu poločasové vedení.

Chyby v obraně domácí potrestali

 

Úvod druhého poločasu hosté malinko zaspali a domácí z toho dokázali těžit. Stačilo jim k tomu necelých patnáct minut druhé půle a třemi góly obrátili dokonale vývoj utkání. Postupně se trefili Jakub Liška a dvakrát Ondřej Masnička. Všechny góly padly po chybách hostující obrany a dá se tak říct, že si zápas hsté prohráli sami. V 78 minutě navíc dokonal domácí obrat brankou Vítěslav Bouc, který upravil na konečných 4:1. Poděvousy tak poprvé na domácím hřišti bodovaly a to hned za plný počet.



Ohlasy k zápasu



Spartak – První chodská Klenčí B
František Čipera ( Klenčí ): První poločas byl z naší strany pěkný, dali jsme gól. Druhý jsme zaspali, po našich chybách jsme dostaly tři branky a prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Poděvousy
P. Jindřich [-] - L. Plas [-] , R. Sedláček [-] , D. Moudrý [-] , V. Bouc [-] - M. Bárta [-] , Z. Šibil [-] , O. Masnička [-] , P. Homolka [-] - J. Liška [-] , J. Mašek [-] -

Spartak – První chodská Klenčí B
Z. Veber [-] - A. Malár [-] , J. Hafner [-] (66. J. Jero [-] ) , F. Maslen [-] (81. M. Radič [-] ) , M. Pajma [-] , D. Janek [-] , M. Hojda [-] , J. Sokol [-] , M. Čipera [-] , V. Hrbáček [-] , Z. Mifek [-]

ŽK: 60. O. Masnička .
Hráči zápasu: M. Čipera , M. Pajma .
Místo: Poděvousy. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - VINKLÁREK Pavel (N), KOČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.