3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pocinovice podržel gólman Kohout


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Druhý tým tabulky z Pocinovic přivítal na svém hřišti Miřkov. Zápas byl v prvním poločase vyrovnaný jak herně, tak i výsledkově. Velkou měrou se na bezbrankové remíze v prvním poločase zasloužil domácí gólman Martin Kohout, který zlikvidoval několik ložených šancí soupeře z Miřkova. A protože se neprosadili ani domácí střelci, šlo se do kabin bez branek.

Pocinovice rozhodly zápas dvěma slepenými góly

 

I druhý poločas přinesl šance obou týmů. Tím šťastnějším byl ale celek domácích, který šel do vedení z kraje poločasu. Autorem první branky byl Filip Sedláček. Zanedlouho po něm se trefil Petr Paliar a bylo rozhodnuto o vítězi tohoto zápasu. Vedení domácích bylo zasloužené, ukázali větší důraz v zakončení. Hosté na toto dvoubrankové vedení nedokázali zareagovat, naopak domácí ještě přidali jeden gól zásluhou Jana Kohouta, který pečetil vítězství domácích Pocinovic v poměru 3:0. I díky skvělému výkonu gólmana udrželi Pocinovice nejen nulu na svém kontě, ale zároveň i druhou příčku v soutěži.



Ohlasy k zápasu



FK Miřkov
Josef Marek: Pocinovice byli zatím naším nejlepším soupeřem. Hlavně díky Bočanovi, který jim tvoří hru.



Sestavy


TJ Sokol Pocinovice
M. Kohout [-] - L. Bočan [-] , Š. Pavlík [-] (76. M. Beneš [-] ) , Z. Kalivoda [-] , V. Gergely [-] - F. Sedláček [-] , L. Bočan [-] , V. Novák [-] - P. Paliar [-] (68. T. Janda [-] ) , M. Jehlík [-] , J. Velek [-] (46. J. Kohout [-] )

FK Miřkov
B. Martínek [-] - J. Kopperberg [-] (46. P. Falout [-] ) , Z. Lapáček [-] , P. Kukuk [-] , Z. Sláma [-] , T. Šindelář [-] , P. Marek [-] , P. Falout [-] , J. Vlček [-] , A. Žižka [-] , V. Soukup [-]

ŽK: 68. F. Sedláček , 82. M. Jehlík .
Hráči zápasu: M. Kohout , L. Bočan .
Místo: Pocinovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hejda Petr - TOMAN Petr (N), ÚTERSKÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.