1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

7.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pouťové utkání pro sebe rozhodla Chodská Lhota


Branky


50. J. Vlasák - 29. M. Jakl , 47. L. Pampel , 65. O. Bulíř , 70. Z. Kováč
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malá domů se nepovedla

 

Dnešní sedmé kolo svedlo dohromady poslední tým tabulky, který hrál doma a hosty z Chodské Lhoty. Od začátku to byl vyrovnaný zápas, kdy měli šance oba týmy. První půlhodinu se hrálo bez branek, pak ale přišla chyba domácí obrany při malé domů, kterou hosté vystihli a načali skóre zápasu. Branku si připsal Marek Jakl a určil tak poločasový výsledek.

Dva slepené góly určily výsledek zápasu

 

Hned z kraje druhého poločasu měli hosté k dispozici trestný kop, kterého se ujal Luboš Pampel a nedal domácímu gólmanovi šanci. 2:0. Za pár minutek se ke slovu dostalli i meclovští zásluhou Jiřího Vlasáka a snížili na rozdíl jediné branky. Ač se domácí snažili sebevíc, k vyrovnání to nakonec nevedlo, protože hosté dokázali v rozmezí pouhých pěti minut dvakrát udeřit. Dvakrát šli sami na branku a dvakrát se měnilo skóre. Rozhodující branky si připsali Ondřej Bulíř a Zbyněk Kováč. Domácí z Meclova ještě měli šance na korekci výsledku, ale ani jedna z nich se neujala. Ujaly se pouze dvě červené karty za vzájemnou strkanici, které vyfasovali Pavel Svoboda a Tomáš Faul. Chodská Lhota si tak odváží ze hřiště soupeře výhru 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov B
Jan Koch: Hosté vyhráli zaslouženě. Rozhodly ty rychlé góly ve druhé půli.




Sestavy


TJ ZD Meclov B
J. Kovařík [-] - Z. Dolejš [-] , P. Svoboda [-] , V. Svoboda [-] , J. Dufek [-] (46. M. Pešek [-] ) , J. Vlasák [-] , J. Váchal [-] , M. Svoboda [-] (46. P. Malík [-] ) , O. Malý [-] , M. Kokaisl [-] , L. Hajs [-]

FK Chodská Lhota
L. Hummel [-] - O. Bulíř [-] , Z. Kováč [-] , J. Valíček [-] , L. Raiser [-] , P. Toman [-] - A. Polák [-] , J. Schwarz [-] - T. Faul [-] , M. Jakl [-] , L. Pampel [-] -

ŽK: 25. J. Kovařík , 27. J. Vlasák , 60. P. Svoboda - 27. L. Pampel , 62. T. Faul . ČK: 70. P. Svoboda - 71. T. Faul .
Hráči zápasu: O. Bulíř .
Místo: Meclov. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šporer Josef - FLOSMAN Miroslav (N), VÁCLAVOVIČ Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.