Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřkov ani na čtvrtý pokus venku nevyhrál, ale podepsala se na tom špatná docházka.


Branky


0

 

Miřkov by se rád odpoutal od spodních pater tabulky a raději hrál klidný střed. Šanci měl na hřišti Poděvous a mohl tím dokázat poprvé bodovat na venkovním hřišti. Jelikož se ale nedokázali sejít v plném počtu, mohli jen překvapit. Moc šancí se jim ale nedávalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem šest branek určilo remízový stav prvního poločasu.

 

Do prvního poločasu nastoupili oba týma oslabeni o jednoho hráče v poli a tak se začínalo s deseti na obou stranách. Domácím se ale nakonec podařilo sestavu doplnit a zahráli si tak přesilovku. Do vedení se dostali již v první minutě, kdy si balon nešťastně srazil do vlastní sítě gólman Bohuslav Martínek. O pět minut později skórovali domácí podruhé, kdy se přesně trefil Kamil Nechutný. Hosté i v oslabení měli své šance, a to hlavně z brejků. Jeden takový využili zásluhou Václava Voráče ze 13 minuty a dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Poděvousům ale brzy vrátil dvugólové vedení Jakub Liška. Ale ani tady se hosté nevzdali a opět zaúřadovaly brejky. Na rozdíl jediného gólu snížil Pavel Cihlář a tentýž hráč dokázal pět minut před koncem první půle vyrovnat. Ač by to nikdo nečekal, i oslabený Miřkov dokázal s domácími držet krok. V poločase tak padlo šest branek, ale výsledek byl remízový.

Hosté nakonec senzaci nedotáhli

 

Ve druhém poločase bylo opět k vidění několik šancí a také hodně branek. Gólový účet druhé půle načali lépe domácí, stejně jako v poločase prvním. V 62 minutě z penalty vrátil domácímu týmu vedení Zdeněk Šibil, za pět minut to bylo opět o dvě branky zásluhou Jana Maška. Hosté se však dokázali znovu vrátit do zápasu a snížili Tomášem Šindelářem. Nezbývalo nic jiného, než vrhnout všechny zbylé síly do útoku a pokusit se i v deseti vyrovnat. Hosté tak přistoupili ke hře vabank, ale to jim bohužel nevyšlo. Dvě minuty před koncem uťal jejich šance domácí Rostislav Sedláček a definitivně pojistil výhru Poděvous. Miřkov i v deseti hrál důstojnou roli v tomto zápase, ale nakonec z toho body nebyly.



Ohlasy k zápasu



FK Miřkov
Josef Marek: Chci pochválit všechny ty, kteří přišli. Těm, kteří se nedostavili, chci ironicky poděkovat.



Sestavy


TJ Sokol Poděvousy
P. Jindřich [-] - J. Mašek [-] , R. Sedláček [-] , D. Moudrý [-] , V. Bouc [-] (35. T. Brychcín [-] ) - M. Krs [-] , Z. Šibil [-] , L. Plas [-] , J. Liška [-] - M. Tumpach [-] , K. Nechutný [-] -


ŽK: 10. K. Nechutný , 70. M. Tumpach , 80. J. Liška - 84. V. Soukup , 89. P. Cihlář .
Místo: Poděvousy. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - VINKLÁREK Pavel (N), ÚTERSKÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.