0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

3.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládly Hradešice


Branky


8

Derby mezi Buděticemi a Hradešicemi vyšlo lépe hostům z Hradešic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melka vstřelil gól do šatny

Hosté byli od začátku utkání lepším týmem a dokázali si vytvořit několik zajímavých šancí, které ovšem nedokázali proměnit. Ve velké šanci se ve 22. minutě objevil M. Kodýtek, sám před brankářem byl nepřesný. Ve 37. minutě se trefil hlavou F. Melka, domácí brankář Toucha skvěle vyrazil. Ve 42. minutě hlavičkoval z malého vápna M. Buchta, střela letěla mimo tyče. Když už se zdálo, že domácí bezbrankový stav do konce půle udrží, trefil se v 45. minutě hradešický F. Melka. Do kabin se tak šlo s výsledkem 0:1.

 

 

 

 

Domácí zlepšili svoji hru

Do druhé půle lépe vstoupily Budětice, kdy prvních patnáct minut měly o něco více ze hry. Ovšem stejně jako v utkání ve Strážově poté polevili a uvolnili prostor soupeři. I tak mohli domácí skóre korigovat. V 51. minutě hostující gólman vytáhl hlavičku J. Josefíka a ani následný závar ve vápně změnu skóre nepřinesl. Jeden z důležitých momentů proběhl v 62. minutě, kdy se po zbytečné druhé žluté a následné červené kartě pakoval ze hřiště budětický M. Miroš. Reakce hostů na sebe nenechala dlouho čekat. V 63. minutě a v 64. minutě mohli hradešičtí definitivně rozhodnout, v cestě stál spolehlivý brankář P. Toucha. V 68. minutě již ale hostující fanoušky potěšil D. Vaněček a uzavřel na konečných 0:2. Hradešice jsou tak nadále stoprocentní, naopak Budětice stále bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Budětice 2012
Zbyněk Chmelík, trenér FK Budětice: V tomto derby se nám vždy na Hradešice doma dařilo, tedy až do této soboty. Hosté byli od začátku utkání lepším týmem. V příštím kole proti Kašperkám budeme chtít bodovat.

TJ Sokol Hradešice
František Melka starší, trenér TJ Sokol Hradešice: Očekávali jsme těžký a emočně vypjatý zápas. Spíš než o kvalitní fotbal šlo dnes o souboj nervů a emocí. Zisku tří bodů si musíme vážit, protože z rabského hřiště se body nevozí snadno.



Sestavy


FK Budětice 2012
P. Toucha [-] - M. Miroš [-] , M. Novotný [-] (61. V. Korda [-] ) , P. Miroš [-] (75. J. Tušinovský [-] ) , M. Paroubek [-] , M. Štěch [-] , M. Kripel [-] , D. Homolka [-] (61. J. Vinter [-] ) , J. Josefík [-] , D. Hlavin [-] , Z. Frančík [-] (86. J. Pazdera [-] )

TJ Sokol Hradešice
P. Písečný [-] - J. Král [-] , L. Zdichynec [-] (65. V. Gabriel [-] ) , M. Buchta [-] , V. Panuška [-] (72. T. Nováček [-] ) , M. Kodýtek [-] (72. V. Metlička [-] ) , D. Vaněček [-] (82. M. Buchta [-] ) , L. Melka [-] , F. Melka [-] , M. Frančík [-] , F. Vaněček [-]

ŽK: 38. M. Miroš , 39. D. Homolka , 49. D. Hlavin - 39. M. Kodýtek , 42. M. Buchta . ČK: 63. M. Miroš .
Hráči zápasu: D. Vaněček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dušek Václav - PODLEŠÁK Karel (N), BUCHTA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Tip: remíza

Bude to vyrovnaný zápas. Tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů