2:1
(0:0)
82. P. Nový
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovec i po tomto kole doma stoprocentní


Branky


0

Hráči Bukovce na domácím hřišti umí a zatím všechny odehrané zápasy na svém hřišti vyhráli. V dalším kole přivítali hráče Újezda, kteří ze tří utkání venku dvakrát bodovali. Čekal se vyrovnaný duel sousedů ze středu tabulky. Nakonec toto utkání dopadlo lépe pro domácí, kteří udrželi domácí neporazitelnost, byť měli i štěstí. Na druhou stranu ale spoustu šancí nedali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nepřinesla.

 

V dnešním zápase se utkali dva sousedé ze středu tabulky. Doma neporažený Bukovec hostil Újezd. Hosté byli v první půli hodně běhaví, šance byly na obou stranách. Ale nikdo se nedokázal prosadit. Domácí Zbyněk Bočan šel celkem třikrát sám na hostujícího gólmana, ale ani to branku nepřineslo a tak první poločas skončil bezbrankovou remízou.

Štěstí se přiklonilo k domácím

 

I druhý poločas přinesl pěkný fotbal se spoustou šancí. Skore se začalo měnit až v poslední půlhodině zápasu, kdy nejprve ze skrumáže před brankou hostů vytěžil vedoucí gól Miloslav Šizling. Hosté se prosadili zhruba osm minut před koncem, kdy dokázali srovnat zásluhou Pavla Nového. Když už se schylovalo k remíze, zahrávali domácí trestný kop, ke kterému se postavil Zbyněk Bočan. Jeho střelu dorazil do branky Miloslav Šizling a připsal si druhý gól v zápase a zároveň zajistil domácím v poslední minutě tři body za těsnou výhru 2:1. Bukovec tak opět na domácím hřišti dokázal vyhrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Bukovec
Josef Bozděch: Byl to pohledný fotbal, hosté byli hodně běhaví. Vyhráli jsme se štěstím.




Sestavy


TJ Dynamo Bukovec
J. Rada [-] - D. Koriťák [-] , V. Juna [-] , J. Hašek [-] , M. Šizling [-] - R. Kováč [-] , V. Rada [-] (56. M. Tollar [-] ) , V. Bulička [-] , M. Hulín [-] - R. Hauser [-] (90. P. Vdovec [-] ) , Z. Bočan [-]

TJ Sokol Újezd
P. Kupeček [-] - J. Frei [-] , M. Beran [-] , L. Šindelář [-] , J. Závodský [-] , L. Gazdík [-] - M. Gibfried [-] , T. Pazdera [-] , R. Bláha [-] (31. P. Wolf [-] ) - P. Nový [-] - P. Benda [-]

ŽK: 76. D. Koriťák , 86. Z. Bočan , 88. V. Juna - 88. J. Frei .
Hráči zápasu: M. Šizling , R. Kováč .
Místo: Bukovec. Počet diváků: 41. Rozhodčí: Svičarský Petr - DRUDÍK Josef (N), NĚMEC Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.